Tuesday, March 11, 2008

PuTeRi ReFoRmAsi... NURUL IZZAH..

Pastinya ramai yg kenal dengan Puteri Reformasi ni kan.. yezzz NURUL IZZAH Anwar... bukan je rupa je yg cantik tp dia ni pun lemah lembut orangnya. Seorang anak yg tabah dan sentiasa mempertahankan ayahnya dan meneruskan perjuangan. Aku minat bukan sebab dia menang baru2 ni dalam Pilihanraya.. tp dah lama gak aku megikuti kisah hidup dia... seorang yg tabah tatkala dugaan melanda dlm kuarganya.... sentiasa berada di sisi ibu dan meneruskan tanggungjawab pd kuarga dan adik2 sbg anak yg sulung.. kejadian yg melibatkan DS Anwar sewaktu dia sedang study kat UNITEN .. tepaksa di tangguh demi kuarga, memikul tanggungjawab bersama ibunya... beliau sgt tabah...









Riak wajah yang tenang tidak siapa yg tahu apa yg tersirat di hatinya... bersemangat terus melangkah di tambah lg dengan dorongan suami tercinta...
























Congrate izzah... bersama2 datuk syarizat... saingannya dalam pilihanraya
graduation day izzah... masa ni dia tgh pgnant tau.. tp still cute lg kan...maintain..
with her baby.. Nur Safiyah Raja Shahir... sure baby dia ni cute nanti kan.. tgkla mama & papanya ....

BABY NUR SAFIYAH...
















mensyukuri kemenagan beliau dalam PKR baru-baru ni...

4 bebelan kawanku:

Aleeya said...

dah bercucu le anwar ibrahim yer hehehe

haja said...

LAMO EHH den xsinggah blog niehh..nape ek?sihat ke?ishh tgk nurul izzah tu sejuk mata memandang...sape sgka disebalik wajah ayu dia tu...brsemangat waja tu..

ida.. said...

tu la dah bergelar datuk dah anwar tu leya..

ida.. said...

mai la singgah ja... ida sihat2 je... izzah ni kita pandang pun tak jemu tgk dia...

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah