Sunday, March 16, 2008

:: My FaV.. .. YumMy....::



Mmmm my fav.. chinabon.. tp malangnya aku tak ingat nama bun ni coz aku jarang gi membeli hanya memakannya..kalau tak silap nama nyer cinnamon classic roll kot... of course my hubby lerr yg selalu kena beli.. dia yg kenal kan aku benda ni n dia gak yg terpaksa membeli setiap kali aku rasa nak makan.. hihi thanx honey... rasa rempah skit but so yummy... kdg2 dia bg cam kuah pie apple tu tgk tempatla ada yg tak bg pun.. apapun lets try... sodap tuh... hihihii

tiap kali hubby gi low yat sure aku pesan chinabon ni.. hehe.. tp kedai2 dekat umah takde lerr kedai chinabon ni.. huhu.. apapun skali skala ok la kan...



NYUM...................... NYUM.... Nyummmmmm...Yummmmmyyy


8 bebelan kawanku:

Aleeya said...

sodapnye...
sungguh le tergoda...

haja said...

mak oiii ai...skang sume blog dh aktif citer makanan jek...trliur den tau...hehehe

*SiRibenMerah said...

adoii..
ini adalah godaan perut!!

ida.. said...

mmg tergoda & teruja bila tgk cinabon ni leya

ida.. said...

semenjak 2 menjal ni suka makanan yg pelik2 skit ler ja... hihi

ida.. said...

iyra apalagi test lerr cinabon ni kat perut yg tergoda tu...

rizal said...

eeihhhh.. naper tetibe nii terasa cam nak kunyah2 niii...nampak sodap tuuu...huhuhuhu...

:)

ida.. said...

mmg sodap tuuuuu... hehhe makan satu nak lagiii.. huhuhu

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah