Monday, April 7, 2008

PenCinta SENI


Kepada Pencinta Seni.. semua dijemput Hadir ke balai seni lukis. 1 of my fren kat sana yg bgtau.. talk ni by Dr. Mulyadi.. Sgt best dia ni dulu ajar aku ATH Art History kat UITM. very Soft spoken, but banyak ilmu dia nih.. tak silap wifenya org perancis. Kepada kawan2ku yg ex student Art & Design leh la join.. n sesiapa yg berminat pun lehh... :)
Date : 9 April 2008
Time : 10.30am - 12
Venue : Auditorium Balai Seni Lukis Negara

9 bebelan kawanku:

rizal said...

wah..cam best ni.. ha ahh dr.muliyadi dulu ajar abng rizal jugak...

ingat dia betulkan sebutan carre four..yelahh kita semua dok sebut "ker for.."

dia kata perancis laa..so bunyik nyer
"karrr fuuurrr.."

kekeke

ida.. said...

hahah tu la.. tp kelas dia ida selalu tertidooo. hahahha.. last2 nak exam barula celik mata.. kuikuikui

umie@kakyong said...

Ida,
kenal ke dgn lect bernama Yusoff Ghani di UiTM..?? rasa baru pencen kot...

ida.. said...
This comment has been removed by the author.
ida.. said...

umie ida kenal pak usop ghani tu.. dulu lecturer my hubby... dia fine art... kak umie kenal ek??

umie@kakyong said...

Ida, umie dulu officemate dgn dia... sama2 di RTM. around 80an.. pastu dia ikut wife dia yg bertugas di luaq negara... dia sambung study kat sana... bila balik msia. dia keje di UiTM...

kami ni perangai giler2 sikit dolu2... hihi

ida.. said...

ooo ye kerrr.. kak umie try la gi galeri dia. sgt best tak silap kat shah alam. seksyen brape tak ingat lak.. rasa2 mcm seksyen 7 ke apa. hubby ingat kot. beruntung sape dpt belajar ngan dia. org fine art mmg giler2 skit.. dulu hubby ida belajar ngan dia la..

pusing2 dunia ni rupanya kecik jerr. dah kak umie terjumpa kawan lama haa.. kang kalo jumpa ni mesti byk nak diceritakan kan...

didi said...

aku boleh pegi ke Daa?

ida.. said...

weiii didi if ko nak terbang dr jepun balik msia pun bolehhh...tp pas tu ko kena balik sana semula abiskan sekolah ko tu dulu ekkk... hehehhe

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah