Monday, May 26, 2008

PERINGATAN untuk KAUM WANITA..

Mengelak lebih baik daripada mengubati....

Peringatan Utk Wanita:

Hai para wanita, air dalam botol plastik di dlm Kereta Anda, sangatlah berbahaya!!! !

Dengan cara inilah Sheryl Crow mengalami kanser payudara. Dia tampil diacara Ellen show dan mengatakan hal yang sama persis. Hal ini telahdiidentifikasikan sebagai penyebab paling utama pada kanser payudara,terutama di Australia.Seorang teman yang ibunya didiagnosa mengidap kanser payudara baru-baru ini.

Doktor berkata : wanita tidak boleh meminum minuman yang sudah lama berada di dalam Kereta.Doktor berkata bahwa hawa panas yang memanaskan bahan plastik dalam botol memiliki bahan kimia tertentu yang dapat menyebabkan kanser payudara.

Jadi tolong berhati-hatilah dan jangan minum air dalam botol plastik yang sudahditinggalkan di dalam Kereta, dankirimkan ke teman-teman wanita Anda.Informasi seperti ini sangatlah kita perlukan dan kita harus berhati-hati,dan mungkin akan menyelamatkan hidup kita. Hawa panas dapat menyebabkan toksin/racun dari plastik menjadi bocor dan bercampur dengan air dan mereka telah menemukan racun ini pada jaringan payudara. Sebisa mungkin gunakan gelas stainless steel atau botol kaca.Biarlah semua orang yang mempunyai isteri atau teman wanita atau anak perempuan mengetahui ini semua.

WARN YOUR WIVES/GIRLFRIENDS AND DAUGHTERS

sos my mail...

8 bebelan kawanku:

Aleeya said...

pernah jugek dpt emel ni
sgt ngeri kan..

*SiRibenMerah said...

huhu..
betol ke yek??

menakotkan jekkk=P

mama ranggie said...

thanks ya!~

ida.. said...

leya.. iyra... tuk kebaikan kita ikut gak la kan.... ngeri gak dengor

ida.. said...

mama.. kalo ada info lg kita share lg ek...

IdaShah said...

bagus info nie. mintak di jauh kan penyakit itew

ida.. said...

tul tu idashah kita pompuan ni mcm2 nak kena jaga2 kan....

nadia yuna said...

thanks!

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah