Tuesday, July 29, 2008

I'm Not SiNgle

Gimik je tu.. aku mmg la bukan single lg dah married pun... heheh tu tajuk movie yg aku tgk ngan hubby masa weekend... sebab apa tgk citer nih... sebabbbb ?????? citer ni ada farid kamil... kuang kuan kuang... Jgn jeles wahai suamiku minat je bukan apa... :P dulu pun aku penah tulis n3 dia dlm blog ni. Citer ni mmg la jiwang skit tp kelakar gak lerrr.... hubby aku terpaksa la melayankan walopun berebut dia nak tgk citer hell boy.. takpe citer tu kita layan lain hari... keh keh keh.. aku mmg kejam gak kekadang kalo nak yg 1 tu... tu je la.... hubby pun dah paham sesangatnya... sbb tu aku cyg dia.... :P



GSC Midvalley... walopun tau sini mmg ramai org... tp kat sini gak cinema yg best n selesa

Sape lak la hai interframe antara kitorg nih... hmmmm layankan jerr sbb tgh beratur panjang kan...
dah dapat......

Sangat la ramai org kalo hari minggu ni kan... takpela minat punya pasal Q je la...




Sgt puas hati tgk sbb farid kamil jd hero... Plot citer ni takdela berat sgt... tp ada gak diselitkan unsur humor takut nanti boring gak kan... arahan dan skrip oleh Pierre Andre... Filem Komedi romantik pasangan yg kena kawin paksa oleh kuarga... selebihnya kena la nengok citer nih ek... ceh tolong promote lak...

sweet couple hero & heroin



cun jugak lisa surihani nih

Lepas abis movie g shopping lak kat Jusco... huhu lg pulak ada sale... wahhh rembat la beberapa keperluan rumah...(lupa snap)..:P


Balik tu layan steak kat al ansar..... huhuhuhu sangat best melayan weekend ngan movie setelah lama giler aku tak jejak kaki ke wayang..... citer last skali aku g tgk pun adala 4 bulan lepas rasanya ... lama kan?? last movie pun tak ingat citer apa.. bukan apa masa tu hubby ajak gi pun tak terasa nak menengok sbb tgh masa tu tgh pgnant... tah masa tu takde mood kot........ huhuhu

* taip n3 kul 3 pg.. bukan sbb takleh tido tp sebb terlebih sudah tido.. lepas magrib terus landing sbb aku tak bape sihat... sakit tekak bengkak kelenjar bwh mulut dah ni .. nak telan air pun payah..... aduhai la haiii... terjaga kul 2... solat n berblogging lerrr :)

14 bebelan kawanku:

umie@kakyong said...

merahnya mak ngah...
apapun mmg cantek, nampak ceria dan bersemangat.
t/care

cendawanintim said...

masuk2 dah lain erk...

lorrrr, nanti pi doc tau..sakit tekak, plus layan ais, lagik teruk jadinyer..

*SiRibenMerah said...

ngedate yek layan citer neh.. huhuhu.. cian kat I.. x de membe nk g melayan citer neh.. hukssss =(

Aleeya said...

uikssss layout baru dah yer, he he sgt cunnnnnnnn, best nye tengok movie, lama tak pi

ida.. said...

mmg saje ubah selera kak umie.. semnagat baru gitewww.. kak umie pun take care yerr

ida.. said...

cendawanintim...

dah g klinik kaka 2 papan doc bg antibiotik.. ha amik ko padan muka ida yg penakut makan ubat nih... hehehhe.. arini dah kurang skit la bengkak tu...thanx yerr

ida.. said...

dear ribenmerah...

meh jom i layan u ngedate tgk citer ni skali lg... i sanggup je tgk my fav act tu.. keh keh keh...

ida.. said...

saje ubah selera leya.. dah muak tgk page lama.. hhihiihihi...

IdaShah said...

mmg cun lisa surihani...
wah! merah nya blog ida

ida.. said...

tu lerr sweet je dia ni kan.. merah membara semangat waja... huhu,... yo yo je kan...

RaFFLeSiA MeRaH said...

oooo...best ekkk citer tu? nanti2 la nak ngayat hubby akak lak...kot dia nak melayan...

suara said...

Salam ida...

best ker? erm... su tunggu kuar tv jelah... hehe

ida.. said...

best kak .. lg2 akak tgh berdua ni.. romantik gitew.... harusss tgk k...

ida.. said...

hi su.. citernyerr biasa je.. tp sbb ida minat faridkamil.. harusss la g tgk kan.. hehehhe

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah