Sunday, July 27, 2008

New Page with New Life...


Awal bismillah pembuka bicara.... di lembaran baru akan bermula.....

pd kawan2 semua sila tinggalkan url blog anda kat sini... tetiba my fren list terhilang lak.. tp ada gak la yg sempat copy... tinggalkan kat sini nti aku add link semula yerrr.. bukan apa... bosan lerr tgk page yg sama.. sekali sekala tukar selera.. cam pantun laks... ok slamat berhari minggu.. aku pun nak pi shopping ni... yehaaaaaaaaaa....

6 bebelan kawanku:

IBU KUMBANG said...

salam... jemput add akak punya link.. hehehe

rizal said...

aikkkk tukar layout nampak..

nasib baik restnrileks masih ad..kalau tak memang sajerr nak kena arrr ni...

hehehe..

tuuu dia..merah menyala.. "merah membara semangat waja..kuning.."
patriotik sebab nak sambut merdeka ka?

:)

*SiRibenMerah said...

chanteknye layouts dia..
owhh, fren list ilang yek.. patut le sunyi je umah I dari kunjungan U.. huhuhuhu..

*I da update.. sgt membizi =(

ida.. said...

ibu kumbang...

akak jgn risau link akak tetap ada...:)

ida.. said...

a. rizal....

tak lupa punya lagu tu.. mmg semnagat tgh lain macam ni sbb tu sanggup tukar layout... keranamu Malaysia!!! yeahhh.... ur link takan ilang punya... hahahha

ida.. said...

siribenmerah... lling... ur link takan ilang... i pun membizi tu lately tak sempat menyinggah blog u.... nti i lawat ek...miss u...

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah