Friday, August 8, 2008

Hari ini Dalam Sejarah



Cantik kan number ni.. ia tak akan berulang kali kedua atau ketiga... u olls ada tak kenangan or apa2 je cerita pada tarikh ni... meh kita share... Setahu aku tarikh ni akan bermulanya Sukan Olympic di Beijjing, China,

13 bebelan kawanku:

Tie said...

Laa tak perasan lak tarikh hari ni..tapi apa ade pada nombor? cuma cantik je kan..

cendawanintim said...

yer...cantik kan tarikh nih, chinese ske ngan no. 8 ni tau..

IdzaRis said...

btoi..sokong tie..
apalah ada pada nomot...
hanya sekadar angka...

rizal said...

tak de kenangan yang menarik pun tarikh ni..err sebab 8.8.08 bukan sekali ajer seumur hidup? hehehe

p/s " sila ambil award thank you kat RnR.. :)

ida.. said...

tie n idzaris... yer tiada apa ada pada nombor tu sekiranya takde apa kenangan tuk kita kan.. lainla kalo nikah tarikh tu ke kan.. sure jd ingatan seumur hidup...:P

ida.. said...

cendawanintim.... yer ke cina suka nombor 8 yer... sy pun tak tau.. hehhe

ida.. said...

bro rizal.. yer nombor ni sekali je seumur hidup kan... tq 4 the reward,..... tq.. tq.. tq so much....

IdaShah said...

cantik no tu. bg org cina no 8 tu ada ong.percaya sgt...
ntah apa2 cina nih
hahaha

ida.. said...

hahha tu la pasal.. ntah ape maknanya kan idashah...

mama ranggie said...

20-08-2008 pun cantik kan nbr die!?

suara said...

Salam ida.

080808....
Hari tu... Su ada kat JB, uruskan pendaftaran utk 5th Biennial Meeting on Cardiopulmonary Bypass.

Pastu jumpa akak, blogger pertama yg su jumpa face to face. She's a very nice person. So sweet. Dia bermurah hati untuk tolong antarkan su ke airport. Hanya Allah yg mampu membalas segala jasa baiknya.

ida.. said...

ha ah yer gak kan mama..baru prasan. 20082008.. hhehehe

ida.. said...

hai su... wah ni mesti su akan ingat tarikh tu nanti kan.. yer org yg baik allah akan beri balasan yg baik...

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah