Tuesday, August 5, 2008

Ops Bersih...

Today hari ops bersih.. senang kata gotong royong la..... lokasi adalah workshop student... Aku kerah semua level kena sama2 buat.. sbb diorg gak yg akan siapkan projek diorg kat situ nanti... Kalo bab kebersihan ni mmg aku fasi sket.. tak suka tgk sepah2.. kalo sepah sure aku panggil diorg bersihkan.. hehhe.. kalo bersih kan selesa nak buat keje apapun kan.... Aku jrg citer kan pasal student aku nih.. apa yg diorg buat ... sebenarnya aku mengajar diorg bab design.. nanti entry akan dtg aku akan tunjukan hasil projek final diorg dlm ni....


















Tengok tu, sangat pening kan tgk benang serabut bagai camtu... semua tu projek sem lepas.. bila sem baru dah mula.. haruss buang yg lama tu semua.... semua alatan simpan elok dlm stor.. baru puas ... mata pun sedap je memandang kan... mmg hari ni mulut aku pot pet pot pet sket la.. tp diorg tak kisah sbb dah paham aku ni camana... hehheheee...(walopun kuat membebel tp hati baik tau... uwekssss :P)





Dah siap.. bersih dan tersusun.. dah pesan kat diorg pastikan tempat masing2 jgn ada sampah... kalo ada pun bersihkan sebelum balik.. jgn nak harapkan cleaner je kan...kebersihan tanggungjawab bersama... :)

12 bebelan kawanku:

cendawanintim said...

Ingatkan bersihkan umah baru tadi..rupa2nyer bersihkan workstation..huhuhu..

ida.. said...

hehehheeeee bersihkan umah dah fasa 3.. hehe semua tmpat nak dibersihkannya.. :P

umie@kakyong said...

Ida,
tu tempat menenun kain ka?? seronok juga kan....

Dah nak pindah umah rupanya... best dok rumah sendiri.... tak buat kenduri rumah baru ke Ida..??

atty's said...

nak pindah umah baru yer..

ida.. said...

hi kak umie... ha ah menenu n kain.. nti ida tunjuk produk diorg..

alhamdulillah kak umie.. ala umah kecik je... insya allah buat doa selamat skit nanti masuk umah baru...

ida.. said...

hi aty.. insya allah next week maybe pindah.. thanx menziarah sini yerr.. dtg lg...

~dyla~ said...

ida,
keje kat ne nie? ada student plak ni?

dah kemas2 umah nnti jgn lupe tunjuk gmbr k...

Tie said...

Salam ziarah..wah mesti kreative ni..akak memang tak pandai bab design..cuma pandai alih2 perabut dlm rumah je..Bila hubby balik dia bising..mesti tak de kerja katanya .. he he..

ida.. said...

hi dyla.. ida keje kat institut..... hehehe insya allah ida upload gambar nanti

ida.. said...

hi kak tie.... kreatif la namanya tu.. kalo tak pandai alih tak menjadik gak kan...

rizal said...

hehehe..

cayuk cayuk.. first time rasanye ida masukkan gambar IKN kan.. awat sepah tuuu.. dah lama baru nak kemas..

iskkk tsskkk tskkkk! :P

ida.. said...

eiii org tiap2 sem la buat gotong royong....

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah