Tuesday, September 9, 2008

Pindah Fasa 11...~

Dalam n3 lepas ada aku citerkan pasal pindah Fasa 1 so kali ni adalah rentetan kisah itu lg... huhu.. sebab pindah ni lerr lama aku tak dapat nak update.... hihi..... sgt lambat aku dapat update okey ni pun sbb ikut hubby aku g opis.. so apalagi amik peluang lerr.. rindu nak lawat semua page kawan2 blogger nih...

so dipendekkan citer seminggu sebelum puasa alhamdulillah dgn izinNya kami dah pun selamt pindah ke rumah baru.......tengokla betapa tunggang langgang nyer kat bwh ni harap2 faham la yer.. semua tu kami pindah kan dlm masa sehari je.. tap nak kemas semula tu amik masa sket la.. skrg ni alhamdulillah dah lega umah tu kami kemas.. cuma ada saki baki lg yg belum selesai....




ingat tak kisah cat dulu.. ha ni dia....masa seminggu puasa tu hari weekend kitorg kerjakan cat2 tu.. huh loteh gakla... cat ni kena buat awal sebab kalau barang lain dah masuk susah nak angkat2 kan... lg letih 2-3 kali keje... hmm minggu tu kami dapat siapkan bahagian ruang tamu...gambar terkini tak dpt nak attach.. mai la bertandang ke rumah den di hari raya ni ek.. hihi









test lighting...



setelah selesai buat setakat hari tu... hihihhi........ selamat berposa.. tak dapat lg nak update citer bulan puasa.. selamat bertarawih yerr...

6 bebelan kawanku:

fuadnis said...

sangatla cantik warna umah ni..pandai pilih warna..mcm buah epal..rase nk makan2 je..hik..hik..tapi lagik cantik kalau perabot nye pun tukar baru sekali..ala2 moden gitu..pastu lantai pun tukar stail papan tu..he..he..sory menyibuk bg idea lak..kitepun suke bab2 decorate umah ni..

cendawanintim said...

wahhhhhhh, sakan raya nanti umah baru kan..

dami@007 said...

pergh..ijau daun pisang lagik tuhh..pisangnya mana hehe

siap ada test lighting tuh

balik raya mana tahun ni?

teman balik perak,kejor yop kejorr

ida.. said...

nis... kena buat skit2 poket dah pokai.. hehheeh..

ida.. said...

cendawanintim... mai la beraya ke umah... heheh

ida.. said...

damia... heheh.. pokok pisang kang letak jd cam umah ke kebun dah.. hehehhe

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah