Tuesday, September 9, 2008

Uwaaaa.... windu gilerr nak update!!!!!

Assalamualaikum...

Setelah sekian lama menyepi arini dgn rasa syukurnya dapat update n3 ni..thanx to my fren atas ihsan beliau dpt update n3 ni.. hiihi (secret) . huhu tertekan jiwo den.. hihi.. byk yg nak diceritakan.. tp maybe ada dah basi.. takpelah mana yg sempat akan ku tulis gak la yerr... rindu betul kat kekawan blogger ku.. sempat skodeng blog org jer.. tp takleh nak update.. maklum saje la pindah umah byk betul yg perlu di buat.. sampai arini barula En. telekom nak dtg semula umah sambung balik net... padahal lama gak report dah buat.. sabao je la kan lg2 bulan puasa....

Hampir terlupa nak ucap Selamt berpuasa pada semua.. takpelah kan walopun dah seminggu lebih dah.. sebabnya aritu tak dapat ucap salam ramadhan ni.. minta ampun minta maaf atas apa2 jua sekiranya ada khilaf yg di lakukan yer....

2 minggu sebelum berakhirnya bulan Ogos aku dah selamat pindah umah... alhamdulillah segala urusan di permudahkan olehNya... sekarang ni masih lg proses mengemas itu ini.. mcm kena buat.. loteh ooo... tp yg tu akan ku update n3 pndah umah Fasa 11 lak yerr.. arini aku nak share skit citer kisah 31 Ogos... time tu kenduri kat umah...sebab adik aku bertunang... so na share skit la apa yg ada...


Preparation tuk hantaran ni semua aku yg buat sendiri.. mak serah bulat2... hari2 dia call tanya dah buat ke belum.. masa kat umah takde kesempatan nak buat.. last2 hari sabtu aku spent time 1 hari tu semua buat sampai siap... majlisnya esok tu ahad... hahahaaa cam tak caya.. tp sebab pengalaman masa aku kawin dulu aku buat sendir senang lerr sket.... aku buat hantaran ni kat kg dengan bantuan mak... adik aku serah je "ikut ko la longg apa ko nak buat" so color ke bahan ke semua aku pilih sendiri...cuma budak 2 org tu beli la sendiri brg2 keperluan diorg tu....sangat puas hati dapat siapkan semua sendiri...kalo nak suh upah org tu mak aku kata 1 gubahan dia charge RM 20 gak... takpe pasni aku lak yg bisnes buat gubahan ni yerr... hihih.. tp pengalaman tahun2 lepas byk gak .. kawan2 aku nak tunang ada suh aku buatkan.. aku pun just suka2 bukan nak upah.. nanti gambonya aku update kalo ada masa...



Nila hasilnya yang tak seberapa.. tp puas hati la aku hasil tgn aku sendiri.. hihi.... ntah apa2 aku main hantam je la.... tema purple pink..


Ni lak antara hantaran dr bakal adik ipar aku... ngan aku sekali pink.. ngan mak aku sekali purple.... hihihi.. kitorg lak yg tukang melram .. ala takpela kan sekali sekala.. lgpun tu je lerrr adik aku sowanggg... takde lain dah... aku 2 beradik je.. so ni la kenduri last pun...insyallah akalo ada rezki tahun depan maybe langsung la...moga kekal bahagia......... eeeeeeeee cam tak caya je.. aku rasa adik aku mcm budak2 lg... kalo balik pun selalu still gurau gaduh.. hahah.. ikut ko la dik.. janji ko bahagia... hihi... ok.. panjang lak karangan kali ni.. next nti ada masa aku free aku update lg yerrr... daaaaaaaaaaaaa

11 bebelan kawanku:

Aleeya said...

baru muncul setelah sekian lama menyepikan diri hikssssssss:))

selamat berpuasa..

lawa2 ahh hantaran2 tuh..

ida.. said...

ha ah... muncul kembali.... slamat posa gak leya.... kalo lum kawin leh le tolong buatkan.. sib baik dah jd mak org... hehehhe

cendawanintim said...

selamat berpuasa tuk awak jugakkkk

hapdetttttt, jangan tak hapdet!

ida.. said...

cendawanintim...hehhe. sesama

~dyla~ said...

cantik tue.. kire kreatif gak tu.. berseni

bila nk upload gmbr umah?

ida.. said...

heheh sat gi ida update gambo umah ek

Tie said...

Haaa...selamat kembali...

Itulah untungnya jadi kakak...masa adik kak tie kahwin pun kak tie jadi tukang buat hantaran..tiba2 jadi sibuk macam mak pengantin lak..hi hi..

mama ranggie said...

patutlah lama sonyap,rupanye pindah rumah...

*SiRibenMerah said...

adeshhh.. Telekom neh mmg nk kne ngan I.. lamanya dia nk dtg umah u pasang streamyx.. aiyakkkkkk~

*mishhhhhh u so much!!

IdaShah said...

hai ida pekabar?
naper x update? bz ker
tahniah selamat berpindah ke umah baru

ida.. said...

hi sumer.. telekom tak dtg2 lg umah i lerr.. haru tul.. miss bab posa ni...huhuhu sedeyyy

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah