Tuesday, November 11, 2008

BAHASA....(JEPUN)


Kalau yang sedang boring-boring tu tak tau nak buat apa, apa kata kita berhibur sikit dengan lawak nama jepun ni.

01. Yang pemarah - KEIJI CACIMAKI

02. Yang suka berjimat - SAYORI

05. Yang suka layan blues - APO NADIKATO

06. Yang suka belajar - ASHIKO ULANGKAJI

07. Yang kerap bikin kacau - WAKASI HURUHARASUKAMURA

03. Yang bisu - KIETA TADASORA

04. Yang suka makan nasi - NANACHI KASIBANYA

08. Yang sangat kedekut - MATIMATI TAMOKASI

09. Yang suka sangat tidur - ICHIBAN TIDOMATI

10. Yang suka mengintai - HINTAI AKOSUKA

11. Yang tua - TARAGIGI PADAMOKA

12. Yang kena tinggal bini - SUSAHATI BINILARI

13. Yang suka merempit - SAJA CARIMATI

14. Yang Lembab - AYUMI SIPUTBABI

mcm2 daaaa.. sekadar mereleasekan tension ajerk.... daaaa

9 bebelan kawanku:

DYLA said...

lawak la..... yg tua tu...

IBU KUMBANG said...

hehe lawak!

Tie said...

hi hi....terhibur gak bila tension2 nih! Thanks!

Diamilikku said...

hehehheh..kelakar banget siihhhh...
suka suka..
lain kali letak lagi ehhkk...

eida.. said...

just for fun khusus untuk kawan-kawanku yg tgh tension... hihi

Aleeya said...

aku tau tetsuya harada, pelakon jepun yg cun melecun he he

IdaShah said...

ohh senang sajork bahasa jepun nih hehehehe lawak tul

miezi said...

clap2..
kalau btl bahasa jepun semudah ni, dah lama saya belajar time skolah dulu. Eheh

eida.. said...

hihi ni bahasa jepun versi malaysia... hihi

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah