Wednesday, November 5, 2008

Menjawab tag Umi Aleysha... :)



RULES :

1. Take a recent picture of yourself or take a picture of yourself right now.

2. Don't change your clothes, don't fix your hair... just take a picture.
3. Post that pcture with NO editing.
4. Post these instruction with your picture.
5. Tag 10 people to do this.

Time nih aku kat umah nak kuar beli brg ngan hubby.. sementara tunggu dia bersiap aku pun duk belek blog lerr.. teringat tag umie aleysha. snap gambo terus siapkan tag nih.. harap umi aleysha puas hati walopun gambo tu saje posing kat painting hubby.. hihihi....

nak tag 10 org lak... sape ek... sbb aku tgk mereka semua kebanyakan dah kena tag ni.. apapun aku listkan jugak sape yg akan di tag... ( sila abaikan jika tag ni korg dh ada yerkkk.) kira jawab sekali aku punya tag ni la kan... daaa.....




17 bebelan kawanku:

Tie said...

Alamak! kak tie kena tag lagik! memang bulan ni, bulan tag laa...dah bertimbun hutang belum jelas lagi..kot2 ada pulak yg macam mencuka! Nantilah...kak tie bereskan tag nih!

miezi said...

mencabarnya tag tu

eida.. said...

heheh tu la kak tie,,.. idapun ada byk tag lum siap.. hihi

eida.. said...

ala miezi senang jo tuuu

cendawanintim said...

wahhhhhh, jawab tag erk..

sporting gitu..

eida.. said...

ada lg tag lum siap ni kak cen... but 1 pesatu.. heheh

RaFFLeSiA MeRaH said...

ramai skrg blogger sibuk menjwb tag yerrr....sib baik x kena tag, huhuhu....

Diamilikku said...

heheheh..
aci ker gambar posing..
hahahahha...
tak kisah lah kan..
janji buat

Diamilikku said...

lagi satu..
lupa plak..
since dah dua kali misscarriage..
pas nih kalau preg balik..make sure..jgn buat lgsg keje2 yang berat2..
jgn bawak kete...insya allah..akak doakan eida akan dapat zuriat sendiri yg comel dan cute mcm ibunya..
ok..take care sis

eida.. said...

kak rafflesia pun ada kena tag.. tp ieda prasan kat blog sape ntah.. hihih

eida.. said...

umi alesha.. hehe sib baik akak kata ok gambar tu.. hihi.. manatau kena denda buat semula plak kan.. :P.. thanx doakan ida yerkk.. moga dimakbulkan allah...aminnn

suara said...

Alamak!!!...
Kena tag???
Errk... Tetiba rasa perut memulas... Huhu...

fuadnis said...

eida,
nis dah kena tag gak oleh dyla..nis dah laksanakn pun ..kire dah jawabla yek tag ieda sekali....

eida.. said...

su... hehe ala skit je ni...

eida.. said...

ok nis.. diterima.. kira orait la tu.. heheh

Aleeya said...

ohhh aku di tag rupanyer..hikssssssssss free2 den jwb yo

eida.. said...

jawab jgn x jawab hihhhi

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah