Saturday, November 15, 2008

Pameran ICT

Minggu lepas rasanya... (lambat upload sbb tu lupa tarikh) lawatan ke pameran ICT di Kl Convention Centre... tinjau-tinjau apa-apa yg bersesuaian dengan kaedah kegunaan di opis.. banyak booth, mcm2 ada, telekomunikasi n tak ingat dah.. astro,celcom, maxis, digi, u mobile... semua adala... kebetulan masa lalu di booth astro, ada artis-artis rupanya kami pun tak tau, staff astro yg offer kami ambil kami ambil gambar ngan syawal AF, liza(aku sendiri tak kenal), jimy trek selebriti pun ada...
Souveniur yg dapat haritu , mcm2 sungguh... .. segala beg2, t shirt... sarat tangan nak bawa..

Syawal ni peramah... macam2 dia tanya kami.. aku nak tanya banyak2.. mm malu la sebab aku ni jrg2 sgt fanatik artis-artis.. cuma sekadar minat gitu2 aje... tp masa dia dlm af aku suka tgk syawal nih.. hihi...so far ok la tak sombong. Pandai lak wat lawak (kelakar orgnya dia nih), tinggi dia nih (aku rasa kependekan diriku sebelah dia)... zila tu lak AF berapa aku tak pasti... tu pun org astro yg introducekan dia kat kami.. kalo tak sure aku ingat dia pun pengunjung pameran tu gak... heheee jgn marah zila...

12 bebelan kawanku:

su said...

mekaseh yer atas sokongan eida...su pon doakan kita sama2 dpt cahayamata seperti org lain...sama2 kita berusaha & berdoa ye...

eida.. said...

tq su... hanya yang merasai akan dapat memahami....

Tie said...

Wah...byk dapat souvenier tu...suka tgk!

eida.. said...

dari satu booth ke satu booth dpt souveniur kak tie

Aleeya said...

part souvenir tu yg soka he he..

tu pompuan tu cam zila af4 kan?ke bukan..ntahle ramai sgt dak af..tak ingat hu hu

eida.. said...

hahahah punyala ida tak kenal.. betul la zila.. ada ke den tulis liza... hehhehe

Shida said...

salam ziarah ida, erm macam mana lah ida leh tak kenal artis2 tu.. tapi tak pelah zila tu mmg tak famous sangat pun, awal2 dah terkuar dari af.. heheheh

eida.. said...

hi shida... syawal tu ida kenal.. tp zila tu mmg tak kenal ... hehehhe.. sbb dia kuar dr Af awal kot

*SiRibenMerah said...

wahhhh..
jumpe syawal..
hehehe.. mcm klcc terbalik menara pulak pic u'ols ngan syawal tuh..

*sis, jelesnye~

eida.. said...

hehhehe tu la pasal ni klcc terbalik... syawal tinggi bebenor la iyra.. tp i ngaku i mmg pendek... heheheh.. ops bukan pendek rendang jer..ahakss

DYLA said...

eida,
bestnya dpt byk souvinier mcm tu... ni jeles ni..

eida.. said...

tu la dyla syok kutip souveniur dr 1 tempat ke satu tempat.. sampai opis penuh kan meja.. heheh

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah