Tuesday, December 23, 2008

Award dari MiSYA....

ANDA TELAH GRADUTES SEBAGAI BLOGGER PALING SPORTING 2008/2009..



huhuuuuu dapat award blogger paling sporting giteww... bestnyerrrr dtgnya dari adik MISYA yg cute miut tu... thanx yerrrr. tak sangka gituu.. ceh mcm menang oscar award je kan... apapun thanx banyak2 la misya... hihihi

7 bebelan kawanku:

IdaShah said...

wah! dpt award ajer

Tie said...

Tahniah! Tahniah!

Bila gak nak belanja kak tie ni??

ei_da.. said...

minggu ni minggu award la idashah

ei_da.. said...

jom kak tie cakap nak makan kat mana? heheheh

MiSya said...

hihih...kan da nak abis tahun baru...so, kita kena bagi award la...hihihihi.......

ei_da.. said...

heheh apapun thanx misya

Dj Epoi said...

Wow!!!!!! Tahniah skali lagi.....teruskan ngn update2 baru..!!! coz Gua rasa mmg layak pon Ei_da terima Award....coz dah banyak follower2.......

P/S Award yang hari tu pong Gua blum buatkan Entry lagi..........

P/S Banyak Entry2 tertangguh yg belum Gua pubblishkan lagi heheheheh

Shabassssssss!!

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah