Tuesday, December 23, 2008

HatiKu Gumbira.....La la la la


Nape la jam lambat sgt rasanya harini...
aku dah tak sabar nak balik...
Yeaaaaaaaaa mak datang umah aku arini..(mcm budak2 kan padahal dah jd mak budak dah umur ni...hahha lantak lerr)
tak sabar nak jumpa mak,
tak sabar nak amik mak,
Tak sabar nak cium mak,
tak sabar nak peluk mak,
skrg mak dah on the way ke sini bersama sepupu aku...
ptg ni balik keje aku harus terus ke ulu langat amik mak di umah cousin aku... Arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh aku rindu giler kat mak.... tak sabar nak bawak mak jejalan shopping time cuti panjang ni...




Psttt..... yg lelaki baju merah tu satu-satunya adik lelaki aku.. kitorg selalu jeles menjeles... kalo dia balik kg time aku tak balik dia selalu bg sms jeles menjeles.. ha kali ni mak kat umah along tau... padan muka ko tak jumpa mak minggu ni. ko masak ler sendiri hihi... .minggu ni takleh kaco time aku ngan mak.. jgn maree arrr.. keh keh kehhhhhh

7 bebelan kawanku:

IdaShah said...

kirim salam kat mak yer
minggu yg ceria lah yer
sbb ada mak

ei_da.. said...

insya allah idashah... minggu2 yg sgt membahagiakan

DYLA said...

oooooo sonoknya mak dtg.

suh mak masak sedap2 kay....

Tie said...

Hah! Sama perangai dgn kak tie. Selalu jeles menjeles dengan adik yang sorang tu.

Kalau dia balik kota, mesti antar sms, mak masak mcm2 utk dia...hu hu...

ei_da.. said...

dyla dah request ka mak arini masak sotong goreng halia... hehehe

ei_da.. said...

tu la kak tie skrg ni rasa sgtla bahagianya... mak ada, adik lak menjeles... hihi

Dj Epoi said...

La..la...la...la....la.......

Sedap tuh....!!!!
Selamat bergombira!!!!!

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah