Saturday, December 27, 2008

Off kejap!!

huhu bukan keje je ada off yerrr.. blog pun dah ada on off... Sejak mak dtg bersama mak sedaraku sekeluarga, riuh rendah umah ni seronoknya... kejap2 kang gi sana, kejap ke sini sampai takde masa nak ngadap blog, ptg ni aku nak pulang ke kampung hantar mak, lg pulak esok nak menghadiri kenduri kawin sahabat kami di UiTM dulu.. dulu masa kami kawin bersusah payah dia.. ni dah sampai masa untuk dia, kenala kami berkorban jugak apa yg patut, sib baik dekat ngan umah mak kat kg... so takde masalah.... pada kawan2 blogger semua selamat bercuti, masa ni la semua nak bawa family jalan-jalan sebab cuti panjang kan, rata-rata aku tgk ada gak yg tak berapa nak update.. hihi termasuk aku lerr.. nanti balik dari kg aku attachkan pic sekali yerrr.. ok daaa... jumpa lg minggu depan.. daaa

5 bebelan kawanku:

Tirana said...

Selamat bercuti...enjoy your holiday!

umie@kakyong said...

Selamat bercuti Ida... jgn lupa update blog bersama2 gambar nanti...tahniah buat kawan Ida.. selamat pengantin baru...

Daddy Cool said...

Selamat bercuti yer eida...!

maswani said...

hi eida..
salam maal hijrah..
bestnya kan dpt balik kg..
happy holidays..

ei_da.. said...

terima kasih semua.... ida masih mood keletihan...

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah