Wednesday, December 31, 2008

Selamat Menyambut Tahun Baru...

Kad ni khas untuk semua pembaca blog lakaranhatii yang ikhlas dari hati sempena nak masuk tahun baru menjelang tak berapa jam lagi ni...

Celebrate??? maybe tak... hubby ada cadang gak nak naik genting mlm ni... oh tidak!!! tak kuasa mak nyah... nak bersesak barat tu.... dah lepas tu sure ngantuk... baiklah duk area umah cari je area yg leh nampak klcc or view kl tgk bunga api aje... sebab umah aku tak jauh dr semua tu... paling tak pun tgk tv duk umah lagi syokkkk... heheh dulu zaman muda-muda remaja leh la..... la ni takla tua sangat.. tp semua tu takde kemaknanyerrr sgt.. yang penting syukur kita masih dibekalkan nyawa oleh Allah untuk meneruskan hidup di muka buminya dengan aman dan tenang.... insya allah... tgkla apa perancangan hubby mlm nanti... apapun yg pasti aku taknak kuar bersesak2 tu sgt kalo ada pun maybe kuar dekat2 umah aje...


inilah Last entry untuk tahun 2008 .. selamat tinggal.... seribu kenangan pahit manis tahun ini ku lalui...

tuk kawan2 semua Selamat Tahun Baru dengan Azam yg Baru.... Azam aku??? hanya aku yg tau... kalu nak list malu la pulak.. yg pastinya semuanya akan cuba dicapai untuk tahun hadapan. insya allah...

5 bebelan kawanku:

yani_worldpeace said...

salam...kite amik kad awak yer...ble datang blog kite gak amik kad jg...semoga impian kita yang terpaksa diforwardkan ke 2009 menjadi kenyataan. Amin

UnGu VioLeT said...

Slmt Tahun Baru kak.. ade award untuk akak.. nnt akak ambik yer!!

maswani said...

salam eida..
happy new year..
good luck in future..

che-mie said...

selamat tahun baru 2009

moga lebih sukses sukses

ei_da.. said...

hi che mie selamat tahun baru

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah