Monday, December 22, 2008

Warded beberapa JAm....


Beginila keadaan dia tempohari semasa ketiadaanku.... Semasa badannya mencapai suhu yg sangat panas mujurla adalah cousin dia yg bawa dia ke hospital... Doc bg 3 suntikan untuk meredakan panas badan dan duduk beberapa jam di hospital.. bila dah ok sket tu yg dia dah nak balik... masa aku call suruh stay je spital dia tak nak...takde sape nak tunggu katanya... masih ingat lg sewaktu hubby kena denggi masa baru lepas kawin 2 minggu dulu.. 8 hari dia di ward... 7 malam gak la aku tido tepi katilnya, tido duduk atas kerusi dengan aircond yg sgt sejuk.,.... mujurla ada tv sekali bilik tu takla aku boring sgt... seb baik insuran cover leh la dpt duk spital ampang puteri.. heheh kalao tak mau kopak gak poket kan.. hihi

now hubby dah beransur sembuh.. terima kasih pd semua yg mendoakan... cuma dia masih sakit2 sendi katanya... jauhkala dia dr kena penyakit yang merbahaya kan...

8 bebelan kawanku:

nyonya*PIE said...

aduhhh parah gak ni...arap2 xde ape2lah...

ei_da.. said...

alhamdulillah dia dah ok ja.. arini pun dah leh keje

DYLA said...

sekrg ni mcm2 plak yer.... risau sungguh la.

ei_da.. said...

tu la dyla... mcm2 penyakit

*SiRibenMerah said...

get well soon bro.. do take care.. sis, jangan risau yek.. abg x de ape2 nye.. nnt sehat leh g scuba n cycling lagi.. hikhikhik =)

ei_da.. said...

hehe thanx iyra.. dia dah pun beransur sembuh nampaknya...

Dj Epoi said...

Salam....Alhamdulilah...dah Ok dah dia......

Rasanyer ler kan...!!! Dia kna penangan Rindu tu.....!!!
Pasai Ayang..dia kna gi outstation ....hahahahahah......gelak!..Gelak...!! HA....gelak lagik...hehehe

ei_da.. said...

tu la pasal dj epoii jarang berenggang kot.. hihihi

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah