Tuesday, January 6, 2009

Award : Cute's Blogger award


Award kali ni datangnya dari adik Mar lg.. missunguviolet.. memamg dia sgt rajin menghadiahkan kawan-kawan bloggernya dengan award.. sgt terima kasih yer mar...Nak dapat Award nie ada syaratnya.. iaitu kena bagitahu 10 facts tentang diri kita.. apa aku nak bgtau yerr???

  1. Me Myself : aku suka ketawa n loyar buruk ngan kekawan
  2. Anak ke 1 dari 2 orang adik-beradik
  3. Umur?? mmm 2-3 tahn lg 30 tahun kot..uwaaaa tuanyerrr..
  4. Married - 2 tahun 1 bulan 2 hari.. (wah kuat daya ingatan aku yerk...)
  5. Love to Shopping n sleeping... (pompuan)
  6. Walo pun happy go lucky kekadang aku sensitip jugak... kalo tgk citer sedih leh nagis oooo...
  7. Minat citer Hindustan.. (tp yg sekrg cam tak brape best)
  8. Hobi yg sama ngan hubby.. Travelling ( yg lain2 jarang nak sama n mmg jauh tak sama ada jugak)
  9. ada talent jd Kaunselor- kdg2 aku suka di dampingi kawan- yg bermasalah untuk share masalah ( tp kdg2 aku pun bermasalah) hua hua....
  10. luv my hubby.. yeahhh


dapat jugak aku akhiri kira mcm tag ni sbb nak amik award nih.
HUH!! loteh makcik...
aku nak award kan pada sape ek???
jaga... tepi skit.... kalo tak kena.....
ha kan dah kena .. sape yg kena???
(sape yg dah dapat sila abaikan)

1. Aleeya
2. Umie Aleysha a.k.a kak su
3. Kak Raflesia Merah
4. Kak Tie
5. Haja
6. Cendawanintim
7. Miss Si RibenMerah
8. Maswani
9. Kak Suzana
10. Misya
11. Yanie
12. Eedany



itu sahaja buat kali ini... lain kali aku bg award lain lak pd mereka yg blom dapat yerr.. daaaa



11 bebelan kawanku:

Tie said...

Ho ho...kak tie kena gak,erk! Tak pe..tag ni sonang je...

yani_worldpeace said...

hehe...ni award ade peraturan pulak eh...takpe nanti kite copy n jawab eh...

Aleeya said...

aduyai tekena la plakkk,tenkiu2 akan ku cuba jwb n amik award ni dgn senang hati..

opppssss mmg la citer indostan skang tak best tak mcm dedolu..

DYLA said...

eida 2 beradik ye? baru dyla tau ni...

cendawanintim said...

mekasih333..

insyaallah, ader masa buat..

ei_da.. said...

hehe kan tie kan terror ni kacang je.. hehe

ei_da.. said...

ok yani.. silakan


leya... citer industan zaman shah rukh khan je best...


dyla... sebab tu kami suka jels menjeles.. hihi


kak cen... gud luck..

UnGu VioLeT said...

same2 kak..

yani_worldpeace said...

ieda, dh jawab dh tag ni...sila2 berkunjung...ehehe

eedany said...

Wah... nama ai pun ada gak? Tengkiu eida cayang...

tapi kena jawab soalan dulu kannn?

:)

Diamilikku said...

tq ya eida...
nanti i buat ye..bz sket lately nih

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah