Tuesday, January 27, 2009

..KeMbAli SuDah...

Alhamdulillah.. ptg td selamat sampai dr kg... sampai hajat menghadiri kenduri saudara hubby yg dekat je sebelah umah omak ehh.... masa kenduri tu hubby di lantik secara formal as a fotographer pengantin.. nanti aku update gambo kalo hubby dah download ke pc... byk jugak agenda semasa di kg... semua masa digunakan dengan baik untuk kami meng'cover' kerinduan ayah dan bonda hubby kpd anakandanya yg bongsu serta aku menantu yg bongsu nih... hehehhehe


Kat kg tiada masa nak mengupdate blog nih.. lagi pulak ketiadaan internet walopun bw balik lappy... Ketika menghirup angin segar di suatu petang 25 Januari 2009... aku teringatkan sesuatu.... sesuatu yg mengingatkan aku kepada kejadian suatu masa dulu.... ada apa dengan 25 januari tu???


Jawapannya......
.
.
.
.


25 Januari 2009....


Aku Teringat tarikh Inilah due date my second baby... AllahuAkhbar.......


Sekadar mengingati.... Aku redha atas ketentuanNya.. InsyaAllah suatu hari nanti tuhan akan makbulkan doa kami... aminnn....

14 bebelan kawanku:

Kamezaim said...

tentu bestkan eida klu dapat balik ke kg...wuargh...wuargh...

Tirana said...

Welcome back...Moga bertambah semangat maklumlah terkena angin kampung yang segar dan nyaman..hehehe

*SiRibenMerah said...

welcome back sis.. I miss u..
hehehe =)

take care ek..ada rezeki InsyaAllah x kemana.. =)

fuadnis said...

sabarla eida ye..rezeki tu tetap ade..cume nak dapat yg terbaik tu belum sampai masa lagi kot..nis dulu pn ms kguguran yg sepatutnye 2nd baby pn teringat cam eida..duedate patutnye 8 oktober, betul seminggu pas raya..sampai je tarikh tu terbayang2 patutnye dah timang baby..tapi nak wat camne..belum rezeki..tapi nis sentiasa cube pikir positif..apepun ketentuan yg allah berikan ade hikmah dan kebaikan yg tersembunyi..pasti!!

Diamilikku said...

hurmm..akak tak tahu citer2 pasal baby ieda...
apa2 pun akak doakan yang terabaik buat ieda..take care...

DYLA said...

yeke ida,... sedih plak kan... itu la namanya naluri keibuan.... walaupun cuba melupakan.. tak dpt jugakkan.. dyla pun mcm tu jugak...

Tie said...

Selamat kembali...

Segala yang berlaku ada hikmahnya.. Moga2 eida beroleh rezeki yang diharapkan itu..dalam masa terdekat.. :)

Dj Epoi said...

Inshaalah.... yg baik dibalas TERBAIK Sis.......

nyonya*PIE said...

welcome back..jgn sedih2 k.sume tu dugaan allah..insya-allah smpai masa, rezeki untuk kak ida psti akn smpai ;)
*ada gmba bru madihah..nnt kite try send k

MiSya said...

ida jgn sedih2 erk....
InsyaALLAH....rezeki akan pasti ada...
seronoknya balik kg...
hihihi...msti anak kesayangan ni...sbb da la anak bungsu...hohoho

RaFFLeSiA MeRaH said...

alahai...sabar jer la yerrr ida......

ei_da.. said...

terima buat semua yg memberi semangat... insyaallah sy tabahkan hati kuatkan semangat untuk hari2 mendatang...

benar... setiap kejadian yg allah tentukan pasti ada hikmah yg tersembunyi.. hanya dia yg maha mengetahui.... doakan rezki ku di masa akan dtg.. aminnnnn

Cho Zila said...

eida.. akak belum baca habis yr blog.. ada senang akak datang lagi. cuma akak harap eida tabahkan hati, akak pun gitu kandungan ke 4 baru ok.. 1st mati semasa 8 bulan dalam kandungan, 2nd & 3rd gugur.. semuanya ada hikmah.. PERCAYALAH..

ei_da.. said...

oo ye kerr kak zila... leh la kita share cerita nanti... insya llah semuanya ada hikmah di sebaliknya kan...

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah