Friday, January 23, 2009

Selamat Bercuti....

Minggu ni cuti panjang kan... korang mesti dah plan ke mana-mana... yerla sampai hari selasa cuti tu.... Aku lak petang ni akan bertolak balik kg hubby di perak (maybe keje half day..hahahha) .. ada kenduri kawin di sana... adoila suka sgt dia kan.. pepagi buta td dah bangun nak siapkan keje... biasala kalo nak balik kg masing2 org tu la akan lebih semangat.. hihi mcm aku gak katala kalu balik kg aku.. rasanya sanggup aku cuti hari ni... hahahahah....

Apapun aku tak kisah coz next week balik kg aku lak sebab umah mak long aku lak buat kenduri kawin... hihih.. tp hubby untung sket la lama seh cuti 4 hari ni... hihih kitorang mmg camni kira2 "eh balik kg awak banyak".. "eh balik kg sy sikit tau".. tp takdela serius sekadar gurau2 aje.... kenala balance kan nak jaga hati semua pihak.... Adatla kan kalau kawin org jauh sorang utara sorang selatan... nak wat camno dah jodoh namo eee.. patutla dulu mak aku bising masa memula aku bgtau boypren aku org perak ni la kekdahnya... dia takut anak dia kena bawa lari... hihi...

Apapun Selamat Tahun baru Cina tuk Orang Cina tp jugakla tuk org melayu yg turut mcm raya gak.... heheheh... Selamat bercuti..... daaaa

6 bebelan kawanku:

*SiRibenMerah said...

kalo susah2 gaduh sgt.. meh je kat Alor Setar neh.. I gak yg untung.. hahahahaha =P

UnGu VioLeT said...

Slmt bercuti untuk akak jugak.. enjoy your holiday sis!!!

umie@kakyong said...

Ida, umie yg kawin sama negeri pun berkira gak... tak aci la kalau tak sama rata..?? hihii.. apa pun yg seronoknya kat kampung sendiri, tanah tempat lahirnya kita...

ei_da.. said...

haha iyra kalo ke alor setar dah dekat ngan kg dia tu kat perak nun

ei_da.. said...

Tq Mar ... u too

ei_da.. said...

kak umie... tepat sgt la tu.. hujan emas di negeri orang ujan batu di negeri sendiri.. sure best lg kat kg sendiri... hihih

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah