Sunday, January 18, 2009

My Weekend..

Semalam aku tak ngadap blog... teruja tunggu mak dtg... kan sepupu aku nak dtg amik brg2 hantaran dia yg aku buat tempohari... yeahhh dia bawa mak aku sekali.. bestnyerrr.. ptg sabtu kami keluar ke Jalan TAR, cari tambahan barang2 yg dia nak tambah...mmm ada lg yg tak cukup rupanya.. antaranya nak tambah bakul nak isi kuih, coklat, n bekas potpouri atau bunga rampai... sikit je.... dah beli brg2 tu semua malam tu gak aku duk ngadap siapkan sebab pagi2 ahad dia dah nak balik, maybe nak siapkan or kemas2 umah apa yg patut tinggal tak brape hari lg majlis tu nak berlangsung kan...


tambahan barang-barang hantaran tu..


Seawal pagi jam 7 kami dah bertolak ke shah alam dulu... coz nak ajak mak aku ke pasar pagi shah alam... hehhe.. saje nak ajak mak shopping... lupa lak snap gambo dah teruja menyopping... dalam jam 10 selesai sudah jalan2 kat situ, mak n cousin aku pun bertolak balik ke johor, manakal aku n hubby gerak ke plaza Alam Sentral... ada sesuatu yg aku hajatkan kat sana... sebelum ke plaza kami stop jap kat tepi tasik shah alam, hirup udara pagi n bfast kat situ, hehhe ni semua mengimbau zaman bercintan cintun kat situ dulu... shahdunya la haiii... kat tepi tasik tu lerr siapkan assigment class drawing sebab aku ingat lg aku kena drawing bangunan muzium shah alam n bangunan MBSA tu... adoiila sengsara tauuu.. selagi tak siap hari2 la aku kena duk ngadap bangunan tu... hubby aku takpela dia kan fineart.. drawing sekelip mata dah siap..

huhuh
lepas pekena nasi lemak n roti canai baru gerak ke Plaza alam sentral... sonok kuar awal pagi ni orang tak ramai lg senang nak ke sana sini masa pun dapat dimanfaatkan sepenuhnya... On the way nak balik tgk race road bike depan bangunan PKNS... hahhaha ada org jeles tak dapat main beskal todayyy.. khekheeee.. terliur je la tgk basikal banyak2 tu race.. hahhaha
.. balik tu kitorg try highway baru tu higway DUKE... perghh lebih cepat n pintas jalan2 yg biasa sesak.. yang bestnye jalan tu masih lengang lg.. yerla nama pun ari ahad kalo ari biasa maybe dah ramai org yg guna....


Jam masih awal lg kul 12 dah sampai KL... baru teringat keta aku dah nak kena servis.. lagipun dah nak balik kg minggu ni kan... so singgah tempat biasa servis keta yg hubby aku kenal tokei kedai tu... siap bg limau n air mineral lg sementara tunggu tu, nak balik pun siap bg gift sebab servis kat dia, ntah camana leh kawan baik ngan hubby aku pun tak tau.. yg best nama kedai dia JIN JIN... "abang kawan ngan jin lerr, patut dia layan baik punyerrr" hehheheh


sampai umah dah penat... nak titon... ni la hasil shopping td.. terapi yg sihat tuk wanita,... hehhehe.. sambar tudung ekin tu lg... n baju t shirt santai2 shj.. cukupla.. daaaa

9 bebelan kawanku:

Tie said...

Dah lama kak tie tak ke shah alam...rindu kat tempat study dulu...hu hu....

Dj Epoi said...

Minggu yg Sempoi!!!!

Padat ...tapi Penuh BERMAKNA bila Ibunda disisi......

Tahniah buat korang 2

ei_da.. said...

Biler dapat g shah alam.. mmg mengimbas zaman study la kak tie... fuh rasa mcm tak caya

ei_da.. said...

TQ DJ epoi... bila bunda ada di sisi, hidup terasa lengkap di samping suami pun ada,...

nyonya*PIE said...

wow..weekend yg syok..mcm2 aktiviti..tp yg plg syok shopping la kann...kan..kan

Diamilikku said...

owhhh windunya shah alam....huhuhuhu...bestnya shopping....

MiSya said...

soping jgn tak soping....
seronoknya eida jln2 dgn mak....
kita pun jd rindu mak kita...
huhuh..

yani_worldpeace said...

amboi shopping aje u ni yer...hehe...cemana sekarang ni ida dan 'tue' sihat tak??? take care yer...

ei_da.. said...

haja... shooping terapi terbaik pompuan..hehhe


kak su... shah alam dlm kenangan



hi misya.. kalo dengan mak semuanya jd best....



hi yani... ida sihat semuanya alhamdulillah...

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah