Tuesday, January 20, 2009

UnTuk SaPe??



Petang td balik awal... kul 4 dah nak sampai area rumah nak balik terus cam bosan lak hubby pun lum abis keje lg... ku pusingkan stereng tekan pedal minyak menuju ke Giant... hehehe... baru teringat ada sesuatu yg aku nak kena beli... yesss Hadiah kawin staff aku... 2 org lak tuh... sorg lelaki sowang pompuan.. dua2 majlis dah lepas ... aku terlalu sibuk gamaknya sampai tak menyempat nak beli hadiah diorg.. tp apapun aku tetap ingat n mmg dah niat nak belikan sesuatu untuk mereka... yg dalam balutan sampul hijau tu album wedding, lupa lak nak snap sebelum wrap.. cantikk ooooo color ijau febret aku.. sebab tu sampul dia pun ijau (untuk staff lelaki)... n kotak besar sket tu set Bowl ceramic (untuk sraff pompuan).. besar gak... sebab akak tu suka buat laksa aku hadiah kan dia Bowl tu... nanti senang dia nak letak kuah... cehh cam perli jek kan... hihi... puas hati sampai umah balut2.. esok nak bawa.. dah tertunai hajat aku.... alhamdulillah....

8 bebelan kawanku:

Tirana said...

Huaaaa..mesti diorang happy dapat hadiah dari eida..

Kamezaim said...

untuk kamezaim tak ada ke? (Sibuk je kamezaim ni,org dpt hadiah dia pun nak hadiah).. hehehe

Dj Epoi said...

Lambat ka? cepat ka? Hadiah.tuh!!...
Yg Penting ingat dan Iklas...hehehe

Selamat Kawin buat Pengantin....
Selamat buat Laksa....Awwwwww !!!!
Lapor la plak memalam buta nih!!!!

ei_da.. said...

kak tirana... malunyerr lambat bg kat mereka adala berbulan2 gak ni.. nhihi

ei_da.. said...

kamezaim kalau nak kena bg ida kad undangan nanti ida dtg bawa hadiah.. hehehe

ei_da.. said...

yer betol DJ epoi.. walopun lambat tp niat tu terlaksana...

*SiRibenMerah said...

waaaaaaaa.. nak gak hadiah.. waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa~

ei_da.. said...

dear iyra nak ke? cepat bg kad undangan kat i... hehehee

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah