Thursday, January 15, 2009

...:: New Handbag..::

Kalau dah namanya pompuan kan.. beli handbag pun nak kabor... hehehheh.... dah 2 hari aku g keje tak drive sendiri... merengek minta hubby hantar.. kepala aku pening.. tp aku gagahkan nak g keje.. sebab keje berlambak kemain... kalau mc hati aku risau kat umah... kalo kat opis lambat2 pun aku buat jugak... hubby aku yg malas tak malas kena hantar gak kalo dah tgk muka aku yg seposen.... so kalau pagi dia hantar petang aku tak susahkan dia suh amik sebaliknya aku tumpang kawan opis aku yang kebetulan umah dia lalu depan opis hubby... ha kan ke senang tu... lg pulak dekat ngan JUSCO... mm memang langkah yang bijak untuk menabung di situ kan.. hahahhaha


Biasa kalau balik 5.30 aku dah leh sampai kat Jusco tu.. biasala hubby aku mmg keje takkan abis lg masa tu.. so aku tunggu dia sambil round2 kat Jusco... bila dah round nampak lak sale.. g la belek membelek.... ada promotion la plak... mmm hati sudah tersangkut pada 1 design bag ni.. lgpun lama sudah aku tak beli handbag ni..... last aku beli pun kat sogo ntah beberapa bulan ntah...



Kali ni aku beli beg yang besar sket .. sebab beg yg ada sekarang dah macam perut DORAEMON.. macam2 ada... naik lemas aku tgk... so bila besar sket ni mcm2 leh masuk.. hihi... beg yg ni aku pilih sebab lembut n nipis.. sesetengah beg tu kembung semacam walopun takde apa isi.. so yg ni sgt selesa... tp yg tak bestnya warna hitam takde.. dark brown ni je tinggal .. aku belasah je la.. sebab aku ni nak berkenan sesuatu susah sket.. ala2 cerewet.. ehhehe.. yang bestnyerr bila tanya hubby dia kata ok c n cantik.. lega la.. kalau tak cantik pada mata dia harus dia kutuk kow2.. contohnya dia akan cakap mcm ni..."apala Old fesyen la camni." tu yg paling tak sanggup aku dengar.. laki aku ni pengkritik imej yg hebat tau.. hahah.... tp ok la at least aku tau taste dia.. dan asalkan mata dia yg sedap memandang aku.. harus di ingat apa jua yg kita pakai asalkan suami suka sebab isteri adalah untuk suami... cewahhhh.. bukan orang lain kan... heheheh daaa....

12 bebelan kawanku:

MiSya said...

naaaaa.....sioknya membeli handbag baru.....sy pun suka handbag....pantang ada santik...msti dibeli...susa nak kontroll..blurrrrrrrrrr

yani_worldpeace said...

hah, laki aku pun cam tu juga, ala-ala perunding imej gitu....aritu tunjuk suka ngan design beg tu kan, pastu boleh die cakap 'isy, ayg ni suka design org tua'. isy geram tul

Dj Epoi said...

Harap2 pasni takderlah......tilam bantal selimut.....dalam beg baru nih hahhahahahhahaa

Aleeya said...

pewittttttttttt, glam nye beg, leh pinjam?abaikan kritikan hubby, diorg juri tak profesyenel ekekkeke...

nyonya*PIE said...

aha la kak ida..kena beli beso2 skit...sng nk isi memcm...

ei_da.. said...

misya... nak wat camno dah adat pompuan...

ei_da.. said...

betul la yani kalo kena komplen confirm takde mood dah..

ei_da.. said...

hahah dj epoii ni wat lawak tau.. hahahaaa

ei_da.. said...

hahah betol tu leeya... kalo dah kenan tak kira nyerrr...

ei_da.. said...

ja.. pasni beg doremon lg mcm2 ada la...

su said...

nenek kak su kata zaman skrg ramai yg pakai hbag besar2! hah!dia pon pasan...cucu dia ni pon pakai hbag besar2! hahaha....

cantek hbag tuh! ;)

DYLA said...

eida,
u made me jeles!

ok ok nnti kite gi carik satu sling bag plak!

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah