Wednesday, February 18, 2009

Announcement.... Ku bongkarkan rahsia itu...

Yer selama ini aku rahsiakan semua ini.. tepat sekali jangkaan beberapa rakan-rakanku yg cuba meneka tiap kali ada n3 aku yg lain macam sket kan ek.. sesungguhnya korang sgt mengerti dan memahami...... thanx ya... cayang korang...


Alhamdullillah syukur pada Allah aku dah disahkan pregnant... permata hati yg kami nanti-nantikan selama ini telah hadir di dalam rahimku....syukur yg amat sgt... pada yg baru mengenali aku maybe igt ini kali pertama.. but sebenarnya ini adalah kali ke 3, aku redha apa yg telah ditakdirkan pada pada babyku yg lalu... mungkin belum rezki kami masa tu dan itu semua ujian buat kami sebagai hambaNya...



ni la resultnya... jeng..jeng....



Nak buat kuiz kat kekawan? cuba2 teka berapa weeks baby aku sekarang??? hehe ngengados suh org teka-teka lak kan... ala sekali sekala layan kerenah aku kan...

JAWAPAN AKAN DIBERIKAN DI NEXT N3.. tungguuuuuuuuuu


Nampaknya entry seterusnya akan aku ceritakan segalanya yg telah bermula ini....insyAallah....


SYUKUR PADAMU YA ALLAH.....

DOAKAN KAMI SELAMAT SEMUANYA KALI INI... Aminnnnn

19 bebelan kawanku:

*SiRibenMerah said...

6-8 weeks.. kalo x salah la.. lebey2 kura My Sis kann.. hehehehehe =P~
muleh ar geng nanti.. cayalah.. congrats to both of you.. take care yek.. jgn noti2.. =P~

*hugsss n kissesss*

@_da said...

thanx dear... tp jawapan tu kurang tepat la dik... terima kasih kerana mencuba....

Tirana said...

Semalam memang nak teka yang tu..tapi malu la pulak kot2 salah..hehehe.. Apapun jaga diri baik2..mudah2an selamat

Dj Epoi said...

Ya Allah Ya Tuhanku...Ku bershukur padamu...
Dengan Limpah Perkenan....Mu

Sahabatku....Mendapat Zuriat Yang Pertama...
Buat Captain Joy.....walaweiiiiii...
Dah Terbukti skank hehehheheheh....

Buat ei_da Tahniah dari Dj Epoi sekeluarga....
Gua tumpang gembira.....haha HOOO HEEE HEIHEI!!!!!!!

@_da said...

hehe takpe kak tirana.. tima kasih mendoakan ida yerrr

@_da said...

DJ Epoi kami amik berkat dr u oll suami isteri hihi... sebenarnya kalau ikutkan ni baby kami yg ke 3.. apapun syukur.....

nyonya*PIE said...

kak ida..nk teka gak...cmner??huhu...klau ada hadiah nye mst kite dapat kan...kan...kihkih..ape pun kak ida, jg diri,jg kesihatan,jg kndungan..smoga kali ni rezeki milik kak ida...amin

@_da said...

heheh my dear haja.. haja takleh masuk contest tu.. tak aci.. sebab aja mmg tau sesangat.. hihihi apapun thanx menjadi pendengar setia akak... aja pun sesama jaga diri tau.. jgn lupa makan....muahhh

saveme_zero said...

ieda...syukur alhamdulillah. akhirnya..moga ieda & bb selamat sepanjang 40mgu nan indah ni

TiNiE said...

eida, tahniah yer...moga² rezeki kalini milik eida bersama suami dan keluarga...amin

Idalara said...

Alhamdulillah eida..syukur..kbtlan akak baru buat entry ringkas pasal anak...eida jaga diri,jaga kandungan dan jaga segala2nya..akaka doakan semua selamat.

@_da said...

thanx su... minggu demi minggu sgt indah di lalui ketika ini.. alhamdulillah...

@_da said...

terima kasih kak tinie.. doa dr kawan2 menguatkan semangat sy....

@_da said...

terima kasih kak idlara... doakan kami selamat yerrr

DYLA said...

alhamdulilah, tahniah ida.

jaga kandungan sebaiknya yer...

dyla teka 13 minggu kot. :)

@_da said...

thanx dyla.. hampir jgk tu..

Daddy Cool said...

Sapa bapak budak nie? Cakaaaap!!! CakaaaaP!

Hehehehe....anyway tahniah yer ida...seseorang itu dah menunjukkan bahawa dia nya lelaki, salam untuk hubby you, tahniah untuk dia juga....

3 bulan dah ke?

Diamilikku said...

Syabbas eida..
alhamdulillah..allah akbulkan doa setiap hambaNya...
di sebalik kesusahan pasti ada kesenangan...jaga diri baik2..pengalaman lalu jadikan pengajaran..jgn buat keje berat2...jgn pressure2...memang kena jaga betul2...harap2 semuanya selamat hingga ke akhirnya...

akak teka 4-5 minggu..tul tak???

nba-Nur said...

Tahniah Eida.. tentu berdebar menunggu kehadiran bayi sulung..

Take care..:D

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah