Monday, March 16, 2009

Rezeki di petang hari...

Balik ptg td drive dengan kepala yg amat berat dan berdenyut-denyut... dalam pada masa yg sama lak perut pun mengeras2 cam denyut2 .. rasanya baby berpusing ke apa tak tau la.. bila di usap-usap n cakap2 sket ngan baby baru dia senyap sket... hehhe sudah leh jd teman borak skrg baby ni.. maybe dia paham yg mama dia tgh sakit kepala ni... drive gak pelan2 akhirnya sampai umah... sib baik setibanya kat umah hubby ada ... apalagi terus baring gayanya tak tahan sakit kepala... sambil2 layan SPA Q hubby tanya nak makan apa.. dlm mood mcm ni nak makan apa pun tak lalu..... tak kisah la apapun kan... tung tang..tung tang.. tak tau la apa dia buat kat dapur...


Tak lama dia bawa ke depan sesuatu dalam pinggan...
.
.
.
.
.
.
.



Huhuhuuuu rajinnya dia.. rupanya tung tang tung tang kat dapur dia goreng keropok lekor... keropok ni mama aiman aka nor (my best fren kat opis) yang bg masa dia balik pahang tempohari... ada lg separuh ni yg hubby goreng bg habis... Tq nor... luv u muah muah... hehhe

Dalam hidangan ni terpandang sesuatu yg unik....
.
.
.
.
.
.
.

Tengok gambar buah tu... tu tomato yg hubby potong ala2 style apa ntah.. dia buang isi tomato tu dan isi kuah sos pencicah keropok lekor ni.. huhu otak kreatif ntah apa2 la yg dia buat.. nak gelak pun ada.. yg paling kelakar dia kemain selera dengan kopok dan bekas sos yg dia buat tu.. hahahha... ... lawan lak dengan kopi.. mmmm aku hirup bau kopi je la kan.... nak minum mm tentu tidak... Dia tetap tak lupa buat mama n baby dia ni secawan anmum... baby say thanx to papa... muahhh... hehhe :)


8 bebelan kawanku:

fuadnis said...

eeiii..rindu nak minum anmum..tapi mengandung kali ni,nis takleh telan susu plak..berbeza sungguh dgn yg dulu..hu..hu..

Diamilikku said...

oowhh anmum yer..
kak su minum enfamama..rasanya lagi sedap

*SiRibenMerah said...

wowww.. kretipnye hubby akak..
hehehe.. *gelak baca komen ibu2 mengandung*

DYLA said...

ish ish ish, rajin & kreatif sungguh la hubby ida. dyla ingt tadi minum kat kedai...

@_da said...

nis ida ni lg la kalau ikutkan ida jenis tak minum susu tp bila dah peknen ni paksa gak minum..


Kak su ida tak penah try lak enfamama


iyra.. dia mmg kalau rajin mcm2 iea yg kuar...


dyla tu minum kat umah aje... hehhe

SSulieana said...

sama la kita...asyik sakit kepala je...balik mmg x leh wat kje ape pun...baring sgt lah nikmatnyeeee...

su x minum susu apa pun lg...hehehe

TiNiE said...

amboi beruntungnyer dia...dan kreatip sungguhla hubby dia siap decorate ala² hotel style
lately ni akak kesukaran mau masuk blog awak..tak tau saipa...

cendawanintim said...

so sweet la asben awak...

jaga diri yer..

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah