Wednesday, May 6, 2009

Alhamdulillah......

Alhamdulillah.. syukur .. hubbyku telah selamat sampai smlm.. Memandangkan smlm aku ada keje luar n aku merangkap half day gak.. kul 2 gerak ke KLIA.. flight hubby di jangka sampai dlm jam 3.

On time kul 3 aku dah sampai.. lbh kurang jam 3.15 dpt call dr hubby dia dah sampai.. tungu punya tunggu nape la dia tak keluar lg.. hampir jam 4 dah...



Rupa-rupanya bagasi dia tak ada... Ayoooooo... patutla lama dia menunggu beg tu... bila dah check di kaunter semua... dapat trace beg tu ada kat BIRMINGHAM lg.. ni la akibatnya kalau banyak transit kan... dah la semua ole2 dalam beg tu.. hihihi... diberitahu beg tu akan di hantar ke rumah 2 hari lg.. takpelah harap2 beg tu selamat sampai gak nanti.. yang PENTING my hubby sudah ada di depan mata... yeaaaa... heheheheh



Mlm td lak ingatkan nak suh dia rehat kat umah.. tp tetiba ajak pi jusco nak potong rambut katanya.. hehe aku jom ajer lerrr... then cuci2 mata hubby kata nak beli sandal.. apalagi terjah2 la semua kedai kasut kat jusco tu...

Yg ni sempoi gak tp tak sesuai....


Sandal yg ni jd pilihan hubby.. Dr Cardin...


Terubat rindu.. hehehhe.. sy sudah happy... yea.... tq pada semua yg mendoakan ya...

15 bebelan kawanku:

MariaFaizal said...

Alhamdulillah..yg penting dah selamat sampai ke tanahair.

Hope your hubby didn't go thru scrutinizing checks at the counter.

Cheers!

RaFFLeSiA MeRaH said...

alhamdulillah....dah lega dah kan??? pasni leh la manje2, nak cover yg sblum2 ni...heheheh

:. aYu .: said...

sonoknye..
hihhhi...
alhamdulillah kak..

Cik Puan*PIE said...

ececeh...sukalah tu ye.xpelah kak ida..asalkan hubby kak ida selamat smpai udah...
*selamat bgumbira slalu

isya said...

br nak tgk ole2..(hihi kite lak yg over ;p)

MiSya said...

wah...ida.....
seronoknya da jmpa hubby...
hohoho..dpt barang2 baru lagi...
lps ni...da blh senyum selalu kan...hihih

Dj Epoi said...

Alhamdulilah Shukur!!!!!

Orang sampai dulu.......barang2 belakang citer hehehehehhe

Captain Joy balik mesti speaking berabuk!!!! heheheheh

saveme_zero said...

syukur alhamdulillah..selamat kembali dah. syok la ko..leh lpskan rindu dendam

seroja said...

alhamdulillah..
sampai jugak..
jn seday2 lg..
snyum smpai tlinga ye kak..
hehe..
arap2 beg tu sampai la kat umah..;)

fuadnis said...

wah..ni mesti senyum sampai ke telinga tak abis lagik ni..he..he..

@e_da said...

TERIMA KASIH PADA SEMUA..... Mmg senyum sampai telinga.. heheh

KAK MARIA... dia kena scan gak tp alhamdulillah negatif.. hihi risau jugak...

MariaFaizal said...

Alhamdulillah...hubby Eida cleared off (i was thinking about you & the 'baby')Swine flu tu sangat fatal,bila baca news about it,berdiri bulu roma akak.

Kebetulan akak ada terbaca pasal a man who had been infected wz this flu (in States)& his wife now pregnant.Akak rasa sedih sangat bila baca about this walaupun she's non-muslim.Her hubby didn't make it.

Suddenly teringat kat Eida.Tak pe,yg penting alhamdulillah sekali lagi that your hubby selamat & sihat.

@e_da said...

Kak maria... seriosly sebelum dia sampai sini runsibg n risau sgt pikir psl tu... tak senang hati gak... seram seriau kan....

apapun syukur...harap2 jgn la apa2.. so far dia sihat... thanx kak

@e_da said...

Kak maria... seriosly sebelum dia sampai sini runsibg n risau sgt pikir psl tu... tak senang hati gak... seram seriau kan....

apapun syukur...harap2 jgn la apa2.. so far dia sihat... thanx kak

yatie chomeyl said...

hepi la kan ur hubby dh balik. mesti syok menggodek2 sebinier skrg nih hik3x :)

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah