Tuesday, July 21, 2009

aku di warded

kala ni aku tgh tbaring kat wad. Smlm lepas check up doc suh aku admit terus ke labour room. Tp bukan nak operate pun lg. Dia nak pantau n nak aku rest. Kena buat Ctg lg. So far baby tetap melintang n heart bit dia ok. Masa check smlm perut aku tegang doc target ada contraction. Mmg ada tp skit je.

Mlm td dah smlman aku stay kat labour room. Sib baik hubby leh temankan. Tp now dah transfer ke wad. Alahai boringnya asik terbaring. Update ni pun guna hp. Sib baik leh online jap dapat free broadband for 30days. Lega. Tp x leh nak upload pic.

Tak taula smpai bila kena duk sini. X larat di lanta kebosanan. Nak kata doc nak czer dia kata tunggu baby matang. Adoila.. Doc sy nak balik!!

15 bebelan kawanku:

isya said...

sampai bila kena tahan kat wad ida?

prebetsabu said...

insyaallah semuanya selamat...


eh best apa duduk rilek!! hihiih

puterikurekure said...

kuatkan semangat ye.
bila baby leh matang tu ek?

saveme_zero said...

moga semuanya selamat ye ieda.

SSulieana said...

ala siannye...xpe doakan sume selamat ye....

wanie said...

kak eida,take care k..

eiza in the house.. said...

eida..
ake care ok..
doc suh rehat tu rehat la pepuas k..
nanti baby dah kuar nak bg baby susu lak tgh2 mlm..=)

hope smua ok..amin

TiNiE said...

da..sabar sabar demi bb tersayang...
bukan selalu pun kena warded kan..
hope sumer berjalan dgn lancar..amin

cendawanintim said...

Insyaallah sumernyer selamat..amin.

yatie chomeyl said...

rehat elok2 ye..hope everything went fine 4 u n ur baby

Mama Uda said...

Jaga diri berbaik... semoga semuanya selamat.. amin

Tie said...

Mudah-mudahan selamat, ya... kak tie doakan.... :)

n@@r said...

ida....nanti aku dtg lg yer

+NADS+ said...

alaa...ciannyer...nad dapat rase bosannyer tuh...nad doakan sumenyer selamat k...amin..insyallah...

RaFFLeSiA MeRaH said...

didoakan moga segalanya berjalan lancar hingga ke saat kelahiran baby.....take care.....

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah