Sunday, July 12, 2009

The sims 3

Minggu lepas aku sibuk duk nak download game ni.. tp mak aihh punya la besar file dia.. hubby tgk lama sgt.. then 1 ptg dia belikan aku CD the sims ni.. huh tq abg.. faham benor minat aku.. hihi..

Dulu selalu layan the sims yg version lama sampai naik muak aku stop .. then bila dah ada THE SIMS 3 ninak try la kan.. lebih 3D n lebih menarik.. huhu ...


Ada 2 CD kena install... tu semua hubby buatkan lerrr...

Tak sabar nak explore...


Lg best dr yg dulu.. lebih banyak choice...

town lebih besar... heheh 2- hari ni lepak-lepak kat umah sambil layan The sims 3 kalau bosan... sila la cuba.. best.. hehhehe


pssst... tinggal beberapa hari je aku ada masa terluang nak main game la apa la.. lepas ni maybe takde masa.. ngadap baby lak.. :P

10 bebelan kawanku:

rizal said...

hoho.. hubby beli tuu supaya mama sibuk main tak kacau dia main besikal.

Tuu taktik tuu.. lol

Diamilikku said...

the sims nih game apa ehkk..almaklumlah akak nih tak minat sangat game2 nih

MariaFaizal said...

Looks like a fun game to try for me.Kalau ada masa dik... :(

Nanti, bila Eida dah ada baby..tak sempat jugak nih.. he he he

Do take care & have ample rest yea dik.

@e_da said...

hahaa.. uncle rizal sgt pandai.. papa baby mmg banyak idea kalau nak umpan nak g ride... hihih


Kak su.. game ni kan ala2 mcm kehidupan kita seharian.. kita leh create tempat tinggal dia, kerja , family n mcm2 gakla.. kena bg dia makan.. mcm main pets jugak..


Kak maria... mmg betul.. kalau dah ada baby sure tak menyempat dah nak belek game ni semua.. tinggal beberapa hari je lg byk masa2 free ni.. hihi take care too kak...

@e_da said...

This comment has been removed by the author.

RaFFLeSiA MeRaH said...

hehehe....sakan main game ida....x per la, layankan ajer segala yg awk idamkan tuuu.....

Azure said...

weehooo...sementara baby blom kuar nih, bole la layan sims kan ieda

me tak abis2 lagi explore sims nih

mama-qaisara said...

sya tak sempat nk main lagi..huhu..xde masala..sebok ngan baby.aiyak..

isya said...

btul tu.. kalo dah ada baby nanti, sure tak pandangnya game ni.. hahaha

@e_da said...

KAK RM... hihi mmg layan main game nih...


Azure.. best kan game nih.. geram jek.. sampai tak mau tido kdg2 hehehhe...


Mama qaisara... sy pun tgh tunggu baby kuar.. kalau dah kuar takde masa gak kot nak main game2 nih lg.. huhuh

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah