Saturday, August 8, 2009

alhamdulillah!

alhamdulillah syukur sy dan baby dah selamat semuanya. Sory lambat pos entry, arini br leh duduk. Smlm full day landing atas katil.

Smlm tepat jam 11.19a.m 07/08/09 my baby tlh selamat dílahirkan secara ceasearian. Berat baby 3.02kg. Ok la kan x berat sgt n x kurg sgt. Tp perut mama dia besar sbb dia dukt melintang dlm perut.

Update ni pun thru hp x leh nak load gambo. Sesiapa yg nak tgk gambo baby boy sy sila lawat blog dj epoi kt. Ada entry ekslusif dr dia. Thanx so much bro n suked!.
Nti kalau keadaan da ok ida upload pic baby k. Montel cam muka mama dia. Hehe

10 bebelan kawanku:

isya said...

tahniah ida, comel gambar anak ida..

Tirana said...

Alhamdulillah..congratulation!!!

MariaFaizal said...

Congratulations dik (& hubby)!
Akak dah tengok pix via DJ Epoi's N3.So very handsome! Lebih ke wajah Eida : D

Berehat secukupnya yea dik as byk lagi cabaran & adjustment yg adik & hubby kena lalui after this :)

TiNiE said...

Alhamdulillah...
syukur da, TAHNIAH!!!

♥chentaMAYA™ said...

kak~
alhamdulillah~
da lame xjengok~
tahniah dpt bby!
t sy mao tgk pic dy ea!

salina said...

tahniah ida.. setelah berminggu2 kat hospital akhirnya hari yang ditunggu tiba jua.. apa nama baby boy ni agaknya??

Nadia Yuna said...

Tahniah sis. take care. rehat banyak2. =)

Diamilikku said...

eida...tahniah...
tarikh lahir dia sangat cantik kannn...070809...by the way berat baby danish tak jauh beza ngan alesha...alesha 3.05kg...beza 0.03 je kan...nanti dah membesar di luar sure mbam2...puas la mama dia nak gomol nanti...banyak la aksi2 geram....hehehhe...enjoy ya eida...best oooo jadi mama ni...nikmat yang tak dapat diungkapkan dengan kata2.

fuadnis said...

hai kak eida.....!!akhirnye kan...??!!alhamdulillah sume dah selamat..tahniah..sejuta kali tahniah kak eida n hubby..selamat bergumbira diatas kelahiran putera tersayang..mcm muka kak eida jee..hik..hik.
tak tau nk cakap ape dah..nis pun tumpang gembira..bestkan dpt baby..??

haha..satu lagik..SELAMAT BERPANTANG!!he..he..nis dah lepas 24 hari dah..kak eida baru nak bermula..kui..kui..

yatie chomeyl said...

yea baby dah lahuir...betsnya...nanti leh kwn dgn baby SN ;)

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah