Tuesday, September 29, 2009

..::Salam Lebaran ::...

Selamat hari raya semua.. alhamdulillah dah boleh online mcm biasa.. dah balik umah sendiri selepas abis berpantang n raya kat umah mak... raya tahun ni raya yang paling ala kadar sekali.. mana taknya.. tak jangka aku leh beraya.. kalau ikut planning asal raya aku dlm pantang.. so tak terpikir nak beraya.. sekali mika dah kuar awal. so mama dia leh beraya tp persiapan yg paling sederhana.. baju raya pun pakai mana ada je... takpela janji bahagia kan.. hihi...


syukur alhamdulillah tahun ni kami diberi kesempatan olehNya untuk beraya dgn buah hati kami untuk pertama kalinya.. seronok dgn kerenah dia..ni pic hari raya ke 5.. takde gambo ngan hubby pagi raya.. raya ke 4 baru dia jumpa kami.. eeeeeeeeee tak best tul.. sedih yg amat.. hubby beraya kat perak sbb hantar mak dia ke kg, aku lak thn ni tak beraya di perak coz baru abis pantang susah la nak berjalan jauh.. mika ni kalau jalan jauh malam kang meragam... maybe letih..so tahun ni pagi raya aku kat johor hubby kat perak.. sedih toksah kata la.. rasa mcm tak raya je.. sib baik family n mika ada di sisi tp tak sama kan tanpa suami di sisi.. sabau je la...


seronok dapat raya bersama... my sweet memori in my life..

pagi raya mama n mika.. penampilan raya la kononya mama mika nih.. hahahah diet lagi lagi dan lagi.. tp ramai kata dah kurus.. eheheh semanagt nih..



dah leh pakai overall pagi raya..


masa sebelum mandi kan mika pg tu.. aku trykan baju melayu dia ni.. tp kesian pulak tgk.. mcm rimas je, sebab baju tu besor beli ready made jek.. sebb terjumpa sama tema color bj family thn ni.. tp tak jd nak pakaikan kesian tgk baju tu ngan dia dah mcm kelambu.. hihihi..


mama suh dia posing dia tido lak...


masa ni on the way balik KL.. dia suka tido kalau dlm keta.. syok jek duk atas badan mama yek.. nak geget2 je rasa..badan makin berisi.. tgn n jari2 dah molat..


eksyen jek nampak pakai kemeja.. hihi.. dah mcm sarip dol kata pakcu mika,.. hahah..



bersiap nak g beraya...

k la tu je yg nyempat nak updatenyerr ni.. nanti sambung lg.. nak isi kuih dlm bekas, nak sambung kemas umah.. almaklum tinggalkan umah sebulan lebih.. mcm2 jadinya.. heheh... daaa...

5 bebelan kawanku:

suked8787 said...

Slamat Hari Raya eida....dh nmpk kurus bnyk la eida...berbanding masa kitaorg jmpe kt spital hari tu...specially kt muka...kt bdn tu maybe lmbat ckit...ambik masa....

Anyway, baby mika cute sgt pkai baju raya.....

akak_bieza said...

Seronoknyer raya tahun nih sebab dapat ahli keluarga baru...eda pun akak tengok memang dah kurus :)

Selamat Hari Raya eda..muah muah untuk mika yea

Aleeya said...

kejap je mika dah besor he he, selamat ari raya ida..maaf zahir dan batin..don wori selagi ade baby selagi tu kita kurus he he...take care..

isya said...

bertambah chubby dah mika..
selamat hari raya ida..

@e_da said...

suked... mmg banyak susut.. penangan pati halia yusmira yg sue bgtau tu.. mmg best... selamat hari raya too tuk sue n bro epoi..

akak bieza.. selamat hari raya akak.. tgh diet lg ni.. ada bj yg blom muat.. ehhehe


aleeya...pejam celik mmg cepat masa berlalu kan.. padahal terasa2 lg bawak perut terboyot2.. hehhe


isya... dia cepat naik la.. sebulan naik sekilo lebih haritu.. selamat hari raya isya..

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah