Saturday, September 19, 2009

Merdeka... Raya.....!!!!! Akhirnya..................

Apasal nak raya tp aku nak merdeka plak ??? heheh anyway aku dah merdeka dari berpantang hari ni.. 19/9/09.. cantik gak number ni kan.. yang mana hari ni kami juga nak celebrate birthday abah yg ke 57 tahun... yeaaa mika dapat celebrate besday atuk hari ni...

nti aku ceritakan kisah aku berpantang yer,... hihi.. harus tulis gak.. kenangan akan dtg..

Anyway kami sekeluarga nak ucap Selamat Hari Raya Maaf Zahir batin pada semua rakan2 blogger yg mengikuti blog ni.. Ampun maaf dipinta andaikata ada tersilap kata terkasar bahasa sepanjang perkenalan kita di sini......



Ni kira e-kad raya kami la.. simple jer.. curik2 buat masa mika titon.. jap g dia nyanyi lagu raya dah takleh update plak.. huhuhu..

Pada semua hati-hati di jalan raya... especially to papa mika.. kami menanti kepulanganmu.. huhuh

6 bebelan kawanku:

Nadia Yuna said...

Selamat hari raya sis. Seronoknya ada orang baru tahun ni =)

rizal said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri

Maaf Zahir Batin

Semoga Raya Tahun ini lebih ceria,

Jangan dilupakan kepada mereka yang tidak bernasib baik (bukan abang rizal tau.. hehe)

Alhamdulilah untuk segala nikmat syukurnya.

hakiminwizan said...

salam tahniah
kerana mendapat org baru dalam keluarga..
salam aidil fitri

suked8787 said...

Salam...

Selamat Hari Raya AidilFitri utk Eida sefamily...Maaf Zahir & Batin....

Dari : Suked, Dj Epoi, Robocop, Spongebob & Ben10...

MariaFaizal said...

Happy Eid Mubarak to you darl!
Kisses & big hug to new MAN in life Ieda. He's so good looking and heartiest congratulations for being such a wonderful mom my dear...

Maaf Zahir Batin & do take care.

+NADS+ said...

Selamat hari raya eda...
maaf zahir dan batin dari nad, shukor n hazim....

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah