Thursday, October 1, 2009

Buat Pertama kalinya...

Horeyyyyyyyyyy.. buat pertama kalinya kami dapat jalan-jalan keluar sama-sama.. sonoknyerr.. kemana hala tuju kami??? kami ke JUSCO la.. mall fav aku.. hihi..hubby janji nak bawa mkn kat laksa shack kedai kawan dia.. so tghari aku ngan mak tak masak la.. hubby tghari tu balik amik we all nak g lunch kononya... kami pegi ari selasa... tghari.. tak ramai org pun.. sebab hari org bekerja kan. so berani skit la nak bawak mika kuar.. kalau weekend adalah di larang sama sekalioleh mak.. sebab mall mana2 biasanya ramai org kan.. so selasa tu dapat jalan ngan selesa mmg takde org sgt pun...


mika dah rasmikan stroller dia kuar umah.. selalunya kami pusing2kan dia dlm umah je dlm stroller tu... memula diam jek dia duk dlm tu..

ok kena masuk lif kalau tak takleh naik budak kecik ni.. hihi

sayang nak tido ye,. ok duk diam2 k..


tengokla kedai tu pun. kami je yg makan.. aku, mak n hubby.. mika tak mkn tgk ajer ek..

memula elokla dia diam jek duduk dlm ni.. tgk kanan.. tgk kiri..

ni dah mula taknak duk dlm stroller.. merengek suh org amik dia.. so mak tok nak dukung. dukung lak suka style camtu.. eeee mcm dia da besor jek suka camtu ek...



heheee tu dia dah tido... lepas mkn2 kami jln2 cari brg mika n brg dapur sket.. tp tak lama kejap je terus balik.. walopun jln2 tu hati risau gak bawa dia kuar.. dpt kejap je pun jadila kan.. heehheh.. dah mama nyer kaki berjalan n shopping nak wat camno..

9 bebelan kawanku:

isya said...

ai mika, dah pandai tgk kamera ye..

@e_da said...

mana tak pandainya isya.. hari2 mama dia snap pic dia.. dia pun dah tau..hihi

Ira156 said...

Akhirnya mika dh bebas. . .dpt jln2 ngan family.mesti mika sukakn?hehehe. . . Tak best rasanya klu kita jln2 or shopping tak bwa anak2.mcm rsa kosong je.bila bwa anak2 seronok tengok diaorang pun ikut sma.boleh kita cri2 bju yg sesuai tuk anak kita.betul tak??ehe. . .

Wife to Firdaus Ghazali said...

beshnya kak ida...jalan2 bwk baby :)

suked8787 said...

Eleh bukan mika yg nk berjln2 sgt pun...mama dia yg lebih tu, maklumla baru lepas dari perintah berkurung...heheheheee

Anyway, mika sgt cute dlm stroller tu...mama mika pun cute gak...papa mika? larikssssssssss

fuadnis said...

seronokla ye dah bleh kuar jalan2 dgn baby..hehe...erm..g kedai laksa??dah berani makan laksa dah ke??

Zura Hasan said...

dh kua jln2 yer mika...mesti best first time dpt kua jln2 dgn baby kan,ieda...

@e_da said...

ira...
betul sgt tu... kalau jal;an tinggalkan dia.. asik teringat je.. jalan kejap dah rasa nak balik.. kalau bawa dia ada depan mata.. sonok je..

azie..
akak doakan azie tahun depan dpt jalan ngan baby gak yerr...


sue..
mcm tau2 je mama dia yg memberontak nak berjalan sebenarnya.. hahahhaha....mika n mama mmg cute.. papa miut jek.. hahhaha


nis... makan laksa johor je..mak kata boleh.. hahah bedal jek.. so far ok je..

zura.. mmg best sgt 1st time bawak dia jejalan shopping.. hihi

yatie chomeyl said...

wooo mika pi jalan2 kat mall ye? hehe , syiok nampak dia titun dlm stroller tu..makin bam2 dah baby mika neh

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah