Sunday, October 4, 2009

Mika Gi Open House umah sape???

Hari ni mama bawa mika g open house.. al maklum la mama mika kan mcm burung baru lepas dr sarang... kalau ada peluang nak keluar je lerr.. nak nak pulak ada org jemput open house.. jenuh la pujuk papa nak pegi.. yea.. papa bawa kami g beraya hari ni... hari ni kami dapat 2 jemputan open house.. 1 kat ampang n satu lg kat keramat... memula kami ke ampang dulu..


Mika pun excited nak beraya tau.. hari-hari duk umah je pun boring kan mika kan... heheh

Dah sampai dah... dia ngan mak tok kan manja.. mak tok pun kalau leh taknak berenggang ngan dia.. cucu sulung kata kan kan.... mana taknya.. heheh


Tapi mika g open house umah sape ye???? mana papa n mama bawa mika beraya ni???

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Tu dia... mama n papa bawa mika g open house umah autie yatt (Haryati hamzah -pelakon /model tu)... glamer kejap mika kat sana... mana taknya.. yatt kemain gomol dia.. elok lak dia diam.. dah la org kat sana pandang2.. actually diorg buat open house tu kat umah parents hubby yatt.. kebetulan lak hubby yatt bgtau kitorg kawan dia yg 1st dtg... jemputannya start kul 3 tp dlm kul 5 lebih gak kitorg baru sampai.. jalan jem yg amat .. sana sini jem...

Tu dia leh lena duk ngan yatt... yatt siap pinjam mika bawa jalan2 jumpa tetamu.. masa tu aku leh la makan2... yatt masak sendiri rendang daging.. walopun dlm keadaan dia pgnant nak masuk 5 bulan dia nampak sihat jek.. aktif ke sana sini shooting.. tuff gak la dia.. tp perut still maintain jek nak masuk 5 bulan.. aku 5 bulan perut dah nampak dah.. hehehe

mika leh buat muka don't know jek.. heheh

mama n mak tok pun nak enterframe sekali ngan auntie yatt la..

alamak mika ni nak tutp muka lak.. mama tarik tangan dia.. heheheh


nak balik dah masa ni.. fotografer auntie yatt amik pic ngan kami... mika dapat duit raya dr auntie yatt n uncle talib...

lepas balik dr umah yatt kami g open house ke keramat lak umah kawan papa.. tp tak sempat snap2 sebab mika dah mula wat hal.. maybe dia dah penat.. kejap jek dah balik dah...

aku ngan hubby kenal yatt since kat Uitm lg.. masa tu dia belum bergelar artis pun.. so far dia dah jd artis ni dia mmg bagus. peramah dan tak sombong pun berbanding ada sorg lg gak kawan aku yg dah jd artis (lelaki) tp bila jumpa balik mak aih mcm tak kenal kawan dah.. nak kata glamer sgt pun tak tp da mula sombong (nama dirahsiakan heheh).. ye la manusia kan hati lain2..

papa minggu depan kita terjah open house sape pulak yer??? hehehhe

13 bebelan kawanku:

aYu said...

nak ikut..ehehe

MariaFaizal said...

Suka nya baby Mika yg handsome dah start 'jalan2' open house :D
Auntie kiss sikit? Muwah!!!!

@e_da said...

ayu.. jom la...

sis maria.. sonok dah leh jln2 sama2 ngan mika.. hihi.. kiss 4 ayesha n adam too k.. muaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh

Ira156 said...

Seronoknye dpt ambik gmbr ngan artis2.klu kat brunei ne punyalh susah.kdg2 sombong tak bertempat.dulu pnh minta gmbr along spoon tp tak sempat. . .huhuhu

@e_da said...

ira.. so far yatt dr duli tak sombong. yerla kan maybe ada juga yg sombong n tak.. artis namanya.. slamat hari raya ira..

fuadnis said...

jaga2 kak eida..dah g open house tu, perut jgn open sgt..pipi dah kui tembam balik tue..hehe..

Aleeya said...

wahhh mika kecik2 dah beraye ngan artis ni auntie jeles nehhh..

Cik Puan*PIE said...

glamer nya mika...g umah artis gitu...bdk kecik mng xleh lama klau bjln...ikot mood dia mnjang...

Zura Hasan said...

wah!!glamer mika dpt bergambar dgn artis....ok la..tgk yatt ni pun tak sombong...perangai pun hepi go lucky jer...

isya said...

baiknya mika.. tak meragam pun..

suked8787 said...

syoknya mika...baik2 eh...autie yatt tu bini org tuh...

hajarus said...

seronoknyer mika g jalan2 open house yer.. sker tengok drama lakonan yatt...

yatie chomeyl said...

best ah mika, kecik2 dh di dukung yatt hehe..ntah2 Yatt preggy baby girl tak? sbb tu mika best je duk diam2 dgn Yatt :)

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah