Wednesday, October 14, 2009

MamaTisya Duit Raya Giveaway

STICKY MODE.. N3 new KLIK BAWAH YER..



giveaway: MAMATISYA duit raya giveaway
organized by: mamatisya
giveaway period: 6/10/2009 - 14/10/2009


Aku Adalah org yg jarang sekali masuk contest blogger2 ni.. ni kali kedua join.. yg 1st dulu ada rezki di blog izmierah bila aku saje2 teka betul pulak.. happy bila dapat hadiah... tima kasih suzi..
tp kali ni terpanggil nak join MamaTisya Duit Raya Giveaway ni.. sebab nampak mudah n senang jek.. mana la tau ada rezki kan.. terus buat bila nampak giveway ni.. 5 pemenang akan di pilih secara random.. sape nak join meh klik SINI

mana tau mama mika leh dpt duit raya kan.. heheh tak salah kalau try.. TQ mama tisya buat giveaway ni yer... daaaa

6 bebelan kawanku:

Dj Epoi said...

@eda...pergh!!!

Kecut habis siut!!
Pandai Lu diet eik...heheheh
SERIUS dah hilang bam nyer heheheh

Jangan lupa arrr.....bawa MIKA datang jumpa abang Ben10,Sponge Bob dan Robocop ..17 nih....

P/S - Register dalam komen sticky tu eik...Gua nak arrang makanan..k
Tq

@e_da said...

ok insya allah bro.. kalau takde apa aral kami sampai k.. heheh

Putra Al-Maliki said...

boleh x saya tau mcm mne nak join contest nie?

hajarus said...

good luck kak... :D

mama tisya said...

salam..sila semak syarat no 4

mama tisya said...

nama anda ada..no 92 sila semak

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah