Tuesday, November 24, 2009

Miss budak encem nih!!!!

1 Hari lagi.....
Aku nak jumpa budak encem nih...
Aku dah tak bleh tahan...
ari khamis aku dah cuti nak jumpa budak nih...
Balik kg nanti aku nak jadi MONSTER... aku nak geget-geget budak nih...
Hari-hari aku call dia lebih 10 kali cakap2 ngan dia...
Dah pandai berborak dia sekarang..
kalau aku panggil2 nama dia dalam fon kemain pandai menyahut yer...
tunggula mika mama balik nanti siapla mika...
dah tak leh tahan nak jumpa mika nih..
nak peluk-peluk cium-cium dia puas-puas...
ayooookkk mama tak tau... nak lari kat mak tok mika tak pandai lari lg... heheheheh





!
pic budak encem ni sebelum dia balik kg.. aku nak tgk ada tak perubahan dia selama 10 hari duk kat kg,....
nanti aku update pic latest dia bila dah balik dr kg...

tgh geram ngan laptop aku nih buat hal lak takleh bluetooth... bayak gambo nak upload n update.. huh hangen jek... aku lambat update pasal ni ler... (alasan) heheh tp mmg betul pun.. laptop hantar repair selama beberapa hari... dah format pun cam bengong2 lg.. huh nak kena godek lg ni...

aku dah nak balik kg mlm sok atau lusa.. sebelum tu nak ucap SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA pada semua... SELAMAT BERKORBAN... Aku korban ayam jek kot... hih takdelah insyaAllah kalau ada rezki tahun depan la... nak buat akikah mika pun lum sempat.. masa tak menizinkan lg... insyaallah ada rezki akan dibuat gak dlm masa terdekat nanti... moga rezki mika murah selalu...

7 bebelan kawanku:

puterikurekure said...

hehehe. rindu ooo kalau tinggal walau hanya 8 jam sehari.

SSulieana said...

Ya Allah beso nye mata dia....hehehe

Cik Puan*PIE said...

uishhh ensem sungguh mika ni...nnt leh jmp2 ngn ammar k...kite ngedate sesama nnt...hehe

isya said...

cepat2 amik gambar terlatest mika, geram gak ni.. hehe
SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA juga bt ida sekeluarga..

Diamilikku said...

kak su pun tak sabar nak balik pg esok...nak jumpa aisy ngan alesha...

Wife to Firdaus Ghazali said...

sabar kak...sabar...huhu...mesti rindu gila kat mika kan???anyway,selamat plg ke kampung halaman ye kak ;)

lionteen said...

besharnye mate mika tu..
kim slm kat beby mika yek..
slamat mnyambut ry aji..
lalala

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah