Sunday, November 22, 2009

GAME!!!!

Angkara mika takde kat umah weekend ni.. selama 3 hari aku layan game aje.. nak kuar kemana2 pun mcm tak best cuma kuar beli brg dapur je ngan hubby... jumaat pun aku cuti awalnya nak balik kg nenek hubby sakit mcm tenat dah tp cancel lak last minit kata dah ok.. hubby lak ada keje.. jumaat tu pun aku mcm nak demam tekak sakit so aku pun malas g keje duk umah je.. boleh camtu.. hahahah sesuka hati jek ek..

Aku baru belajo main game yg kat bawah ni ha.. tp aku geram FARMVILLE tu aku takleh nak klik kat market dia ntah nape tak pc ni cam lembap kot... so main la game yg lain.. seronok plak.. hahahah.. sampai 3 hari ni aku konker pc.. laptop aku rosak hantar servis kena virus... haha sian hubby aku mengalah dia x dpt main game fav dia.. sebab kalau aku takleh guna pc kang aku buat hal ajak dia jalan ke apa.. dia tgk tv jerla.. hehe nak g main beskal cuaca ujan je kan skrg.. maka tak dapek la dia ke hutan.. hehehheh.. duk umah kemas umah licin dia bersihkan.. bagus kan laki den sgt rajin.. kuikuikuiiiiii






Semua game aku try.. hahah best.. siap leh curi tanaman org then jual.. hahah. nanti kalau mika balik lum tentu aku leh hadap game ni lg.. melainkan dia titon.. khekhekheeee

6 bebelan kawanku:

♥chentaMAYA™ said...

da rase malas nak maen game tu semua~
hee~

Diamilikku said...

kak su tak penah try...hehehheh..takut addicted

Dj Epoi said...

Ida

Jom join Gua main farmville...

Add Gua - epoianuar@yahoo.com

Jom....best owhhhhhh Gua ponk baru start main 2 minggu!!

Nadia Yuna said...

nadia sampai skg x reti main sume game tu. huhu

eiza in the house.. said...

wah2 dia dah seronok melayan game kat facebook ye..hehe

puterikurekure said...

alalala...
game pengganti mika ek? cian dia...

takpe2 isi masa lapang tu. takla asyik ingat2 mika je. :)

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah