Thursday, November 19, 2009

" Seindah Butterfly " Giveaway Kategori B

AKU DAH GILERRR JOIN CONTEST.... Harap-harap salah 1 dapatla menang.. heheh moga ada rezki mika...

kali ni aku join " Seindah Butterfly " Giveaway Kategori B"
Organized by : http://seindahbutterfly.blogspot.com



Kali ni pulak aku pertaruhkan gambo anak teruna ku yang ini...

tadaaa...............

.
.
.
.
.
.


Nama : Muhammad Danish Mikhail
Umur : 3 Bulan

Gambar ni diambil ketika mood dia tengah elok... memula mcm nak nangis tp bila kena agah dia mcm nak gelak pulak... so camni la hasil gambo dia.. hehe tp aku rasa sgt cute.. sebabnya dia ni susah sket nak senyum.. hehehhe

citer sket pasal permata hati aku ni, Panggilan manja aku n hubby pada dia ialah MIKA.. tokpah n tok kat perak panggil Mikhail... tp atok abah n mak tok johor panggil Danish... jgn dia confuse mana 1 nama dia udah la.. tp bila aku panggil dah pandai tengok n cari dah... saat kelahiran dia ke dunia mmg dinantikan kami sekuarga.. hampir 3 thn perkahwinan ( 2 x misscariage) baru la kami mendapat rezki menimang chy mata yg comel ini.. syukur yg amat pada yg maha Esa.. sesungguhnya SANGAT INDAH KURNIAAN yang diberikannya ini pada kami..Aku sgt bahagia menjadi seorang ibu. semoga dia menjadi anak yg taat dan soleh bila besar nanti.. aminnnnnnnnnn

So sape2 nak join contest ni silakan la..

..SYARAT2 SAH PENYERTAAN...
  1. Jadik FOLLOWER blog ni dan blog sponsor -
  2. Masukkan kami lam BLOGLIST kowang -DONE
  3. Letak BANNER yg Puan Mai dah tulun buat diatas kat entry dan sidebar blog kowang dan link ke entry ni. DONE
  4. Buat entry lam blog kowang dgn hanya menggunakan tajuk "Seindah Butterfly" Giveaway Kategori B. DONE
  5. Upload hanya SEKETUL gambar comey dan cute miut anak kowang xkirelah dlm keadaan ape skali pun tapi 12sx xmau yer Pastu cerite la sket2 pasal ank kowang alang2 tu kan... DONE
  6. Jangan luper letak name & umur so comey yer- DONE
  7. Anak kowang perlulah berusia diantara 1 HARI - 12 TAHUN (biase org buat 1hari - 4 tahun kan.. tp sy sian kt bebudak cute miut yg dh beso tu..... xpe, masukkan yeh )
  8. Kalau ade 10 org anak, bermakne 10 gambar boley di upload tp setiap gambar mesti ade gambar peserta saje.. mok atau pok nye walaupun cute miut xdibenarkan inteprem, ok!!
  9. Makesure si cute miut tu anak kowang dan anak kucing xkan dilayan
  10. PERINGATAN!! TLG JGN PHOTOSHOPkan GAMBAR ANAK KOWANG, OK
  11. Kowang jugak merelakan gambar si comey kowang diabadikan dlm blog ini nnt
  12. Kowang jugak dipersilakan untuk menerjah blog sponsor dan di entry anda nnt bgtau 3 design baju / ape2 je yg ader lam blog sponsor yg kowang minat. Mane tau powan cuda terharu lalu diberinye ketiga2 itu kepada pemenang
  13. Tinggalkan link entry kowang lam comment box entry ni.
  14. Sy akan tinggalkan jejak di entry anda, I'Allah..
  15. Tarikh luput : 06 / 12 / 2009
Hadiah disponsor oleh
CUDA http://tokeybaju.blogspot.com
(aku suka sgt design dia cecantik.. harap2 ada rezki kami)


Design mickey mouse ni paling menambat hatiku...sebab banyak brg2 mika aku beli theme mickey mouse.. heheh.... kalau leh nak tulis.. papa mika, mama mika & mika.. heheh (over lak aku)

2. design ikan ni pun cute sgt2...



3. elmo ni pun comel.... semuala cantik...

Okay.. jom ramai2 kita join contest ni.. cuba nasib.. kalah menang adat la kan... Puan penganjur akalau ada kekurangan bgtau ya.. daaa



5 bebelan kawanku:

Dj Epoi said...

Rasanya....TOP 3 heheheheh...
Gua doakan.....

Relek arrrr...jgn sedih2....
Cuba pinjam beskal Captain Joy...
Kayuh gi tempat kerja ker..?
Kayuh gi KLCC ker...?

Tak ponk kayuh mai rumah Gua..main ngn Ben10,Sponge Bob,Robocop & Suked hehehehehehhe....

Dah tak lama dah tuh....sabar eik!

♥chentaMAYA™ said...

comel~
all da besh!~

@e_da said...

haha tq bro.. manatau leh menang kan... kalau sue bg nak je pinjam ben10 seminggu.. hehehhehe


chentamaya.. tq dik..

:: butterfly :: said...

perfecto!!
time kasih memeriahkan my giveaway..
gudlak ye baby mikhail ;)

eiza in the house.. said...

x de anak lagi la eida..try masuk anak patung leh tak ..hehe

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah