Wednesday, January 20, 2010

MC.. MIGRAIN....

Hari ni aku duk umah.. aku MC.. aku kena migrain sejak ptg smlm.. menangis2 aku tepon hubby ngadu kepala aku sakit sgt berdenyut2... aku ingat last sekali aku kena migrain teruk masa study dulu sem 3.. sampai kena cucuk kat punggung sebb tahap aku muntah2... tp bila muntah tu outomatik lega tau...

mlm td aku tak leh nak buka mata rumah aku nampak berpusing2... kesian mika dia tetido sendiri tanpa didodoi.. sib baik dia ok.. sebenarnya mmg aku stress.. stress tekanan keje.. mmg mcm2 masalah.. biasanya aku ok.. tp kali ni maybe aku terlalu memikir sampai tahap camni yg aku dapat... dah tak tahan.. nagis.. tp tak tahan gak sakit kepala... berdenyut2..

sib baik ada ubat penawar aku ni ha.. aku tgk muka dia buat aku lega sket... walaupun tekanan itu masih ada...

bila tgk muka dia.. dia dah mula suka senyum... mula2 malu2...


pastu buat muka serius lak....


bila kita agah2 dia... dah mula melebar mulutnya.... ketawa terkekek2 kekek...


dan sekarang dah pandai nak mengejek... wah wah wah dah mcm2 perangai dah yer.. tp inila yg buat aku terhibur... cayang anak mama..... mucuk-mucuk muahhhhhhhhhhh

Sekarang ni budak kecik ni tgh tido leh aku layan tenet.. kepala pun dah ok sket telan ponstan... uhhuhuhuhu



* aku rasa malas giler nak g keje... stresssssssss melanda.. huaghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

9 bebelan kawanku:

Diamilikku said...

kak su dah tiga kali kena migrain dalam tempoh sebulan setengah..sampai tahap muntah2 dah...huhuhuhu.....sakit kan..tak tertahan rasa kan...

puterikurekure said...

lama rasanya tak singgah sini. mika pon dah besar. huhuhu~

Dj Epoi said...

Makan Ubat....k
Pastuh dapatkan follow up susulan Dik.....
Jgn dibiarkan....arrrrrrr...


Take Care ...

CUTI?

Ngehx3

Incik RestNrilekS said...

Semoga sihat.

Owh! patut la tak dak di pejabat tadi. HuHu.

p/s: alo.. itu word verification kasi buang boleh ka.. kasi la mesra kepada pengomen. Hehe

Incik RestNrilekS said...

lupa nak tambah bebel lagi. dah ada word verification, lepas tuu kena approve komen? satu sahaja sudah cukup yer puan, ho ho

Macam minyak masak seri murni pulak sampai pemeringkatan dua kali

@e_da said...

kak sue.. paling tak tahan kalau kepala dah berpusing2 tgk benda.. yg tau paling sakit....

putri kure-kure.. kejap je kan masa...

Dj epoi... tq.. u pun take care jugak...

en rizal.. jgn bebel2 kat i.. nanti i stress... hehe saje bg pemeringkatan 2 kali.. hihihi

aMiYs said...

stress mmg leh migrain.. amiys pon tgh stress gila2 kat opis ni.. dgn benda remeh pon org carik kita... tgh cuti kat kpg pon cari kita.. sadisssss....

yatie chomeyl said...

aiyorrk jgn stress2x...cool2x, nti lg pening paler

+NADS+ said...

nad baru naik dari mc migrain jugak...

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah