Wednesday, February 24, 2010

My baby Doll....

Aku jumpa baby doll ni kat cat care4.... pastu aku tgk comel je then aku pun bawa balik....


hahhahahaaa.... tu citer tipu...


baby doll aku ni baby boy ni lerr.. anak aku..
malam td bawak dia g care4 sebab nak beli stock susu dan keperluan dia yg dah abis..

baru je masukan kejap dalam stroller.. lorr senyap je rupanya dah lelap..



ni lerr baby doll aku,... dah mcm anak patung yg getah tu yg buleh masukan puting botol tu dah.. aritu aku jumpa kat toy'rus.. hehehhe.. dia ni kalau ralit tgk org keliling pastu kena sorong pulak mmg takyah disuruh elok je dia lena sendiri.. tp bila sampai umah pulak mata tu elok je bulat terbuka.. huhuhu..

punya la lena sampai terpenyek2 pipi ko yer.... kalau kat umah sikit punya susah nak ditidokan...

Dari awal shopping sampai dah siap beli semua, pastu aku singgah kedai makan.. sampai balik umah dia still tido.. tp bila aku pindahkan dia atas katil..... jeng jeng jeng......... mata dia terbuka bulat tgk aku.. adoyaii... sampai kul 12.30 aku kena melayan dia barula dia tido balik...

mcm kisah pg semalam kul 4 pg dia ajak aku main2 ngan dia.. sudahnya aku terlajak tido kul 7pg baru terjaga.. lintang pukang bersiap g keje.. sampai opis pun terlewat... haru tul.. mika jgn ajak mama main2 or borak2 lg kul 4-5 pg tau.. hari2 camtu kena buang keje lak mama... hahahhaaaaaaaaaaaa

2 bebelan kawanku:

puterikurekure said...

hehehe.
budak2 ni tak tentu waktu tido dia.
tapi tu la, khalish kalau terjaga kul 4,5 am, slalunya tak bising minta orang tgk dia,
dia main sorang2.
mama ngan papa sambung tido. hehehe~
tak semua budak sama kan?

+NADS+ said...

hehehe...hazim pun gitu jugak...tdo dalam stroller xhengat...
tp, biasalah ade ank kecik, kenalah berjaga malam kan...

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah