Thursday, February 18, 2010

Teruja.. 1st time drive Keta....

Budak ni yg teruja sebenarnya.. aku saje nak test.. apa reaksi dia bila aku ngan hubby naikan dia benda ni... selasa aritu kitorg jalan2 alamanda.. saje dah lama tak kesana.... cuci2 mata asik jalan area kl pun boring juge kan.... huhuhuh...


Sekali tu.... mak aih... pegang stereng keta kemain kuat taknak lepas... punyala suka.... aku ckp kat hubby ni testing je.. pasni jgn ajar plak.. abis syiling tabung kang melabur kat sini.. hahhahah...



Tengok tu... yang tak larat aku tgk tu siap duduk.. bangun.. duduk bangun bila benda tu bergoyang n berbunyi..... tp tangan tetap kat stereng keta.... budak2 sekrg baru 6 bulan dah pandai ni semua...

Muka org yg tgh suka... cam ni ler gaya.... sib baik aku angkat dia tak nanges.. dia tgk je benda tu terkedip2 mata... hehehhe.. mika.. mika...

5 bebelan kawanku:

mzira said...

Suka betul mika naik kreta. . Nnti mak abah mika belikan kreta ek. . Ehe. . Geram tau tengok mika yg makin montel. .

puterikurekure said...

hehehe. terer aa mika bawak kete. nanti bawak auntie intan jalan2 k.
:)

fuadnis said...

kejap je dah besor ye mika...rase cam baru je semalam dgr dia baru lahir..tup2 hari ni dah naik keta..hahahaha....

chugie said...

nampaknye kene belikan satu tuk mika kat umah ni hehehe..

@e_da said...

Mzira.. masa tgh sorg lg ni terlayan la dia.. kalau 2 ke 3 tak terbeli pulak kang.. heheh...

Intan... nti mika bawak khalish sekali yer....


Anis... betul tu.. rasa mcm baru semalam je perut ni kena belah.. tup2 dah besor.. hihi

chugie.. kalau beli letak kat umah 10kali main dia dah bosan kot.. heheh

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah