Friday, February 26, 2010

Upin & Ipin

Petang semalam masa aku singgah pasar malam ternampak orang jual Cd untuk budak2.. ala Cd yg mcm ada lagu2 kanak2 belajar ABC.. then mcm minat gak nak beli.. tp bila pikir balik nak ke anak aku tgk.. atau masih awal lg... so takde la beli...

Bila sampai umah dpt lak idea nak try tengok apa reaksi mika kalau aku bg dia tengok citer2 kanak2 ni...aku search youtube try cari citer Upin & Ipin..

Nak tau apa reaksi dia... sangat tak terduga aku.. aku ingat dia buat tak tau je....


Dia sangat kusyuk... yang paling tak aku sangka dia leh gelak2 dan senyum2 sorang2 bila tengok aksi2 tertentu dalam citer tu......

Memula baring elok je...



Bila dah lama baring mula nak meniarap.. tp mata tetap khusyuk tengok upin ipin lg.... rambut dah la botak cam upin ipin.. mika leh geng ngan diorang yek....


Muka serius tu tgk citer upin ipin... hmmm baby sekarang.. mcm2 ragam... hihi

5 bebelan kawanku:

Dj Epoi said...

Uik.....

Pandai ar dia .....
HEhhehehehehehehehe...

Budak2 skank....makin maju heheheh

fuadnis said...

mika pelik tgk kepala upin ipin sama ngan dia..hehe..;-)

@e_da said...

tu la bro.. budak2 sekarang kan... kita dulu tgk pc pun tak...


Anis.. betul tu kepala dah sama.. nak botakan lg dia sbb suka tgk dia botak.. hehhehe

Aleeya said...

baby skrg semua bijak2 belaka...dah besar mika yer..ye la damia pun by year dah 3 thn..bulan 11 cukup 3 thn..pantasnya masa berlalu...:))

yatie chomeyl said...

baby SN pun layan upin & ipin...agaknya baby2 skrg mmg high-tech semua nya hehe

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah