Monday, March 1, 2010

Jom Back Up Blog...

malam td tatkala mata hampir2 layu.. sempat lg blogwalking dan tetiba aku ternampak 1 title yg grrrrrrrrrrrrrrr post hilang.... Cuba korang klik SINI

Aku yg tak berapa reti sgt dan arif hal2 blog ni pun bak up la cecepat takut hilang gak... kang hilangla memori selama yg aku tulis n gambar2 kenangan yg ada di sini.. segala merepek meraban aku dah tak boleh nak baca balik nanti...

So kekawan cepatla selamatkan blog korang sebelum perkara yg tidak di ingini berlaku.. kita tak tau nasib kita pulak nanti.. huhuhuuuuuuuuuuuuuuuuu

2 bebelan kawanku:

Aleeya said...

tak back up ape2 pon..tapi arap2 jgn la ilang huhuuu

zul's said...

terima kasih link ke artikel tu.. :)

Ye! selalulah backup blog :)

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah