Saturday, March 13, 2010

Baby chair

Siang td kami ke jusco nak beli brg sket.. kalau ke sini aku tak penah miss pegi tmpat barangan baby.. kali ni ada new arrival gadget 4 baby.. BABY CHAIR ni.. aku berkenan sgt.. tp harga agak boleh tahan mahalnya.. rm179 rasa kalau tak silap.. selalunya aku tak kesah sgt.. tp kali ni bila try mika duduk alamak sgt comfortable la.. baby yg belum duduk mcm mika pun stabil duk dlm tu.. kalau ke tepi pun ok lg.. boleh menyokong badan baby..tempat sandar pun agak tinggi.. mcm safety jugak..

NI dia model baby jusco yg tak berbayar.. hihi

Aku berkenan sgt warna baby chair ni... coz i like green... tgk mika suka je duk dlm tu..

Muka teruja..
Tp sorry sayang .. mama takleh beli .. nti kalau harga da murah n kalau ada sale ok la kot.. di saat2 gaji yg lmbt lagi ni just tgk2 je la dulu boleh la... takpun cuba mika g gesek2 pipi ngan papa.. manatau papa cair hati nak beli tuk mika.. hihihi...
Apapun aku minat baby chair ni.. cantik kan...

4 bebelan kawanku:

fuadnis said...

ala.....tak yah tggu mika yg gesek2 pipi kt papa..mama dia pun boleh..hehehe..

AshAnas said...

km beli kt ikea je, murah n comfortable...

Diarihatiku1976 said...

aa kan ikea murah rasanya.. tapi tak ingat berapa regenya..

@e_da said...

anis...hehe kalau mama nti lain plak yg papa beli.. heheh


ash n diarihatiku.. kat ikea rm 45 je kan.. ok gak... yg ni sbb berkenan warnanya,.. heheh

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah