Monday, March 15, 2010

Senak kepala...


Ada ke senak kepala.. orang lain senak perut aku senak kepala... huh .. Arini kan aku baru naik keje setelah aku berholiday duk spital ngan mika minggu lepas.. apalagi banyak la keje2 terbengkalai... tp kira ok lg la...

Minggu lepas kat umah anak aku sakit.. arini student aku lak sakit.. dia ada apendix.. baru lepas operate 3 bulan lepas.. tp takleh keje berat.. perut dia sakit.. dah aku jd tukang urut sama.. kejap dia kata sakit kepala.. pastu perut .. pastu masa dia g toilet jatuh lak dlm toilet.. kaki kejang pulak.. setengah hari gak menguruskan dia.. nak hantar spital tak mau.. dah mkn ubat katanya... bul;an lepas pun aku bawa dia g spital.. masa tu lg panik dia sejuk.. pastu sakit dada katanya.. last2 pengsan atas riba aku.. adoiyaiii.. huru hara gak...

hal keje lak .. mcm2 bukan senang nak mentadbir org kan.. msg2 adala karektor masing2... hm... kdg2 benda2 camni wat aku lemah.. dah lama aku pikir nak buat keje lain yg duk di umah .. tp pakan daya.. byk lg komitmen yg perlu diselesaikan.. harap2 la aku boleh handle semua ni dengan penuh kesabaran.. tension tul..

minggu lepas aku duk ngadap mika 24 jam kat spital kepala aku rasa free sgt2. lg pulak duk ngadap anak 24 jam.. hilang segala masalah.. tp bila start keje.. mula kepala aku serabut cam sabut kelapa.. hmmmm sabau je la... nak wat camana nak pencen awal pun baru 5 tahun keje.. hahahhahah jgn berangan lerrrrrrrr

1 bebelan kawanku:

kenwooi said...

get well to those who are sick =)

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah