Thursday, March 11, 2010

Bermain sebelah tangan...

Ptg smalam kawan papa dtg lawat mika, hadiahkan toys tuk mika.. sibukla dia nak bermain..setakat semalam 3 kali dia buang besar n poo poo masih cair tp dah takde lendir.. pagi ni doc dtg tgk dia then kata tgk result najis dia arini n maybe esok dah boleh balik... alhamdulillah...dah tak masuk drip tp ubat antibiotik plak....

tengah berborak ngan mr donald duck dia... di belek2 muka donald tu...


Malam td kena pakai benda ni nak sedut kurangkan kahak.. dia batuk..

Dia pun sibuk nak pegang sama alat tu...

Tangan sebelah je main.. sebelah lg maintain dia jaga.. pandai pulak.. sedih aku tengok... so far dah tak payah drip just masuk antibiotik...

main lagi...
Bila dah takde drip senang sket nak meniarap... main je la kejenya walaupun guna sebelah tangan...

"Alaaa berat la benda ni mika leh angkat sebelah tangan je.. tak kuat la....."

Memula elok je aku letak dlm katil tu.. hmm ni dia dah berpusing ikut suka dia... kaki dia suka tendang besi katil tu...

Pagi ni sambung main lagi lepas mandi...

Main toys kadang2 main blanket dia.. ralit2 sampai tertido kalau main kain blanket tu...

Abis di belek donald duck...

last skali.. ni makanan spital tp bukan tuk mika.. tuk mama atau papa.. hehehe sebab mika takleh makan sebarangan lg wat masa ni... heheh

6 bebelan kawanku:

Diarihatiku1976 said...

ala-ala tiannya dia.. budak tomei ni....

yatie chomeyl said...

alhamdulillah mika dh getting better ye.. nanti dh kluar spita, take care tau mika.

suked8787 said...

Cepatla sembuh Mika...lagi lama awak kt situ nnt lg "sihat" mama awak...mkn lak sedap2...hahahahaha

saveme_zero said...

mika cirit birit ker. alahai..siannya. moga mika cpt sembuh k

nUR_rOsALiNdA said...

alolololo~
ciannyer dia
get well soon ya baby

puterikurekure said...

cian mika. auntie lak tak jenguk blog mama mika ni. sebok sangat la nak. tapi mika dah discaj kan? alhamdulillah...

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah