Monday, March 29, 2010

::~ MAMA MIKA BIRTHDAY GIVEAWAY ~::

NI ENTRY MELEKAT SAMPAI 17 APRIL YA..... NEXT ENTRY SCROLL KE BAWAH...



Assalamualaikum....

Buat pertama kalinya blog ni nak buat giveaway memandangkan sambutan follower yang semakin menggalakan.. terima kasih pada semua sahabat blog yg sudi menjengah blog saya yg tak seberapa atau dalam kata lain entah apa-apa... ehheheh

Menjelangnya bulan April adalah bulan yg sy tunggu2 setiap tahun sebab ..

17 APRIL adalah My birthday...

Dengan itu saya berbesar hati nak adakan giveaway ni buat sahabat2 semua..

Senang ajer tak perlu susah-susah..

SYARATNYA...

1. menjadi FOLLOWER BLOG INI... Klik je atas tu kan.. macam kat gambar bawah ni...


2. Add kan link blog ni dlm blog anda..
3. war-warkan entry ni di blog anda seperti tajuk di atas...
4. Pemenang yang di pilih adalah berdasarkan 3 visitor tertinggi yang di counted kan seperti pic di bawah ni..
5. anda perlu la Sign in di bahagian follower atas tu barulah akan tertera nickname n pic blog anda di gadget bawah ni.. kalau tak sign in maknanya lawatan anda tak masukla dalam counted visitor di bawah ni...
6. 2 Hadiah cabutan bertuah juga di beri kepada penyertaan anda. (akan dicabut oleh anakanda mikhail)

7. tinggalkan komen sape yg join ya giveaway ni ...
Sila abaikan nama tuan punya blog yg tertera di atas sekali tu ya.. setakat ni adik SYAMIMI tu la di tempat pertama sebab dia dah sign in.. so anda apalagi jgn tunggu.. senang je ni...

HADIAH akan beritahu dlm entry berikutnya.. kemungkinan berkaitan aksesori wanita.. nanti saya uploadkan apa hadiahnya ya...

jom ramai2...

TARIKH AKHIR dikira ADALAH 30 APRIL 2010 jam 12 mlm..


N3 ni sticky mode hingga 19 april..

43 bebelan kawanku:

saveme_zero said...

yes...aku nak join..hahahaha.

RoSe said...

salam mama mika..

kita dah join giveaway ni..

isya said...

nak join! nanti isya bt.. ;)

syakila said...

salam kila join ok

http://nurnuha-syakila.blogspot.com/2010/03/mama-mika-birthday-giveaway.html

Usharapa!!! said...

saya plak mau join

http://usharapa.blogspot.com/2010/03/mama-mika-birthday-giveaway.html

ogy said...

nak join nak join

http://ogy2112.blogspot.com/2010/03/mama-mika-birthday-giveaway.html

juniza said...

ok ju pun nak join lah..

juniza said...

http://blogjuniza.blogspot.com/2010/03/mama-mika-birthday-giveaway.html

inasepi said...

ina join

http://inasepi.blogspot.com/2010/03/mama-mika-birthday-giveaway.html

sarah said...

pasti join

http://sarah-rinduselalu.blogspot.com/2010/03/mama-mika-birthday-giveaway.html

ayuselalu said...

joinnnnnnn

http://ayuayu101.blogspot.com/2010/03/mama-mika-birthday-giveaway.html

SoFiaH said...

ok dtg tuk meriahkan giveway nie

http://sofiah-andaikutahu.blogspot.com/2010/03/mama-mika-birthday-giveaway.html

rosilah said...

ok saya join arr

http://rosilahi.blogspot.com/2010/03/mama-mika-birthday-giveaway.html

thanks

Ibu Alia Kaiyisah said...

Eda!. ai dah join tau. :)

http://the-wifeylicious.blogspot.com/2010/03/mama-mika-birthday-giveaway.html

fuadnis said...

kak eida...

kita dah join..

http://fuadnis.blogspot.com/2010/03/mama-mika-birthday-giveaway.html

isya said...

dah bt dah

http://ibuiffah.blogspot.com/2010/03/mama-mika-birthday-giveaway.html

segalanyer kuterima... said...

akak join

http://segalanyerkuterima.blogspot.com/2010/03/mama-mika-birthday-giveaway.html

inahasan said...

http://inahasan.blogspot.com/2010/03/mama-mika-birthday-giveaway.html

ina join ok..harap leh menang dan dpt payung sweet tuuu

BUNGA said...

salam perkenalan.. sy nk join juga yer.. tq.. :)

http://bungacokelat.blogspot.com/2010/03/mama-mika-birthday-giveaway.html

anin said...

salam
sy join ye

http://seindahbayu.blogspot.com/2010/03/mama-mika-birthday-giveaway.html

nEa FleriDa said...

salam..

sy pun nk join jgk:)

http://neaflerida.blogspot.com/2010/03/mama-mika-birthday-giveaway.html

thanks

::Mamalyna:: said...

salam perkenalan, saya join giveaway, ni link saya...

http://ejanblog.blogspot.com/2010/03/mama-mika-birthday-giveaway.html

tq so much!!!

arissa.soleha said...

salam
saya join ye

tak terkejar la visitor tu..dah mencanag smp 1 ribu

kira menang cbtn bertuah pun syukur sgt

http://arissasoleha.blogspot.com/2010/03/mama-mika-birthday-giveaway.html

taufidris said...

http://taufidris.blogspot.com/2010/03/mama-mika-birthday-giveaway.html

bro join ok

Nida said...

Salam..

Nida ingin mencuba nasib..mudah2an ada rezeki..aminnn

http://along-nidar.blogspot.com/2010/03/mama-mika-birthday-giveaway.html

ZhEt said...

joining :)

http://zhetcontest.blogspot.com/2010/03/mama-mika-birthday-giveaway.html

Siti said...

siti dah join tau!

http://sitiblogcontest.blogspot.com/2010/04/mama-mika-birthday-giveaway.html

zai kulim said...

salam..zaikulim join...harap2 dpt hadiah..penat mengklik...kuii..kui..kii


http://zaikulim.blogspot.com/2010/04/mama-mika-birthday-giveway.html

diraumiwalid said...

SALAM SAYA PUN JOIN

http://diraummiwalidcontestgiveaway.blogspot.com/2010/04/mama-mika-birthday-giveaway.html

Ibu Ayra said...

salam kenal...

happy besday!

ros dah join:
http://rosrusli.blogspot.com/2010/04/mama-mika-birthday-giveaway.html

ieyza said...

salam dear
nak join yerr

http://ieyza83.blogspot.com/2010/04/mama-mika-birthday-giveaway.html

thanx

YanaNuar said...

Hai salam kenal..

Nak join jugak GA ni..n3 dah buat kat blog..nanti terjah la yek =)

** Happy Birthday Buat Mama Mika..
Moga panjang umur + murah rezeki dan berbahagia selalu ngan anak tersayang n suami tercinta ^_^

ni link saya..

http:yananuar-contest.blogspot.com/2010/04/mama-mika-birthday-giveaway.html

cicakgirl said...

Assalamualaikum :)

Saya sertai birthday giveaway Mama Mika
http://cicakgirls.blogspot.com/2010/04/mama-mika-birthday-giveaway.html

cicakgirl said...

p/s:saya terpaksa sign in guna twitter(birumenawan) sebab tertinggal perkataan 'my' di belakang e-mel semasa mendaftar akaun blogger

Asya said...

dah join..terjah yer:-

http://fasyafrina.blogspot.com/2010/04/mama-mika-birthday-giveaway.html

*******

tapi nanti saya akan terjah melalui blog harian LYAfrina..

miemiey said...

SALAM...DAH JOIN GIVEAWAY SILA SEMAK YEE

http://miemiey-akucintacontestgiveaway.blogspot.com/2010/04/mama-mika-birthday-giveaway.html

SAYA AKAN TERJAH MELALUI BLOG UTAMA SAYA

http://miemieyslamzer.blogspot.com/
blog ini khas blog contest saya...
kalau sudi follow n link me back
hope be friend...

faris said...

salam
nak join yerr

http://berongjb.blogspot.com/2010/04/mama-mika-birthday-giveaway.html

terima kasih

"myheart"-abieyazaly- said...

salam singgah sy dah join...

http://myheart-png.blogspot.com

tvmc...

.::tAk AdE pErAsaaN::. said...

dah join!

http://kupunyaidup.blogspot.com/2010/04/mama-mika-birthday-giveaway.html

shidasyakirin said...

hi..

me join

http://loveblogcontest.blogspot.com/2010/04/mama-mika-birthday-giveaway.html

ARIFFDA said...

salam

saya pun join giveaway

http://ariffda.blogspot.com/2010/04/mama-mika-birthday-giveaway.html

Alya said...

salam

join giveaway

http://mysara-ya.blogspot.com/2010/04/mama-mika-birthday-giveaway.html

ciKmOt said...

mama mika...dah dapat dah adiahnya...ada shawl la...i like...tenkiu ya...

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah