Thursday, April 8, 2010

Entry yang buat aku menangis...

Baru sebentar td aku tersenyum menang contest .. tp la ni aku menangis semahu-mahunya... x tahan rasa baca blog mama dzafri..

Khasnya buat semua ibu cuba la korang baca entry luahan seorang ibu ni.. aku betul2 tak tahan.. berjujuran air mata aku mcm hujan.. dalam pada tu juga aku peluk mika erat2... aku cium bertalu2....mungkin aku tak sekuat ibu Dzafri yang melalui semua itu.. Hebat sungguh dugaan buat beliau.. apatah lg aku melihat wajah2 comel Dzafri hanya tinggal kenangan.. aku doakan semoga mama dzafri tabah dan sabar.. hanya itu yg mampu aku doakan.. yang pastinya arwah tenang di Sana..

Nak baca kisah nya sila la ke blog beliau.. takziah buat mereka sekeluarga... ni linknya http://supermom0978.blogspot.com/2010/04/dzafri-hisyam-bin-khairulanwar-22.html#comment-form

3 bebelan kawanku:

Ibu Alia Kaiyisah said...

eda,
last 2 days saya baca entry ibu dzafri ni. saat tu terkenang kat anak yg masih bawah jagaan pengasuh. dan2 tu jugak rasa nk balik and peluk cium dia. masa tu jugak rasa nk berhenti kerja dan jaga anak sendiri..

saya tak sekuat ibu dzafri. dan saya sentiasa mohon Allah pinjamkan Alia kepada saya smpai akhir hayatnya. saya nak tengok dia besar, lalui semua proses yg saya pernah lalui dulu..

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

kan eda...sedih sangat2 bc kisah dzarif tu......kuat sungguh baya menghadapi ujian dari Allah...semoga bidadara syurga dzarif tenang di sana...

al-fatihah buat arwah...

SSulieana said...

sedih la...sedih sgt2...al-Fatihah

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah