Tuesday, April 27, 2010

Hadiah besday tahun ni...

Alhamdulillah tertunai sudah hajat nak memilikinya... heheh.. hadiah besday kali ni hubby support belikan handbag ni... (tahun lepas papa belikan cincin kalau tak silap - haha lupa la) Dah lama nak beli koleksi LV ni.. takde la Ori cam Dato Siti tu.. tak mampu den.. dapat replica pun jadila... ntah kenapa aku berkenan pattern yg ni.. tak besar sangat dan tak kecik sgt.. sedang2 aje.. boleh la isi susu n pampers mika kalau berjalan.. hihi



hati happy kan mika mama dah dpt hadiah.. next month besday papa lak.. apa plak yg mama nak belikan ek mika... jgnla papa request yg mahal2... besday mika lak bln 8 huhu.. 2 bulan sekali kena sambut besday ni... bulan 4 besday mama, bulan 6 besday papa, bulan 8 besday mika... huhu

12 bebelan kawanku:

Aleeya said...

wah cun cun.. i loveeee LV!!!.malatops la pasni pakai gi keje eh hehehe

@e_da said...

ye ke leya.. same taste la kita... tak pakai g keje pun.. pi jalan2 je.. kalau g keje pakai yg biasa2 jek.. hihi

MRS. K said...

hepy besday yang... may all ur dreams come true

nUR_rOsALiNdA said...

fuiyooooo` bag baru...cantik²

isya said...

betul2, kalau pilih beg mesti boleh isi pampers,botol susu anak kn?
cantik beg tu!

Diamilikku said...

ooowhh tak aci...dekat kak su panggil kak..dekat si yaya (aleeya tu panggil leya je) padahal umur kitorang lebih kurang je....
wahahhahahaha...tetiba kan...

canteknya eida............berminat pulak rasa...tolong belikan jugak boleh tak

@e_da said...

linda n& mrs K.. tq..tq..!!

@e_da said...

isya.. dah jadi ibu tu yg terpikir kan...

kak sue.. jgn maree ek.. dah terbiasa dr mula la.. tak tau umur2 ni sebelum ni.. tu yg tTEr panggil KAK.. heheh tp takpe kak sue tetap muda walaupun terpanggil KAK tu ek.. leya tu dah dari mula kenal panggil nama tu.. hihihi

nak betul ke beg tu nti ida tanya design tu ada lg ke tak.. sebba beg ni biasanya 1 patern 1 je payah nak jumpa yg sama balik.. kalau diorg ada stock ida bttau ek...

Uda said...

waaa.. besnya hadiah.. cantik..

fatin sulaiman said...

best thing about being a mommy is... even dpt adiah besday snirik, stil, pk pasal anak... handbag bleh muat pampers... dis is so cute.. huhu

@e_da said...

uda.. tq hehehhe

fatin.. tq dear.. betul tu takde hadiah yg istimewa selain anak.. itu je dlm kepala ibu.. hehehhe

kenwooi said...

LV bag.. cool =)

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah