Wednesday, April 28, 2010

My New Princess....

Korang jangan ketawa plak yer... dan jangan tak percaya.. aku ni kdg2 bukan betul sgt.. kdg2 ada masa gak nak menggila atau buat keje tah apa2.. hahahhahaha


aku ada 1 mangsa.... nak tau????
scroll ke bawah....

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Hahahahahaaaaa...bila aku mms kat mak.. ketawa sakan mak tok dia.. tp sudahnya aku kena MARAH dengan abah sebab buli mika camtu .. hahaha.. ala bukan hari2 dia pakai .. aku saje try... ahhahah

ekceli gaun ni tuk BAKAL anak buah aku.... skrg dlm perut adik ipar nak masuk 8 bulan... hahaha aku dah beli siap2.. teruja nak dpt anak buah pompuan.. tp mika adalah model aku sebelum gegirl kuar nak pakai.. hehehhe.. sorry mika mama tak sengaja.. sebab mama nak tengok je.. papa kata tak sesuaiiiiiiiiiiiiiii sah2 nampak mika muka lelaki... tp kalau pakaikan HEADband mau leh nampak cam gegirl.... hihi........ eeeeeeee tak mau la.. anak mama lelaki tulen kan.. hihihi.. ampun mama tak buat lg dah... saje try baju ni..

15 bebelan kawanku:

Aleeya said...

hahahaah comel la mika ..mcm tomboy laks hehehe, saba ida tunggu 2nd baby girl nnt yer huhuuuuu

Siti said...

ya Allah..sabor jer la...sian kat mika...
ni mmg betul2 nak anak prempuan ker?..hahahaha

iz-AnN عبداللطيف said...

sian mika diperlakukan sebegitu rupa...hehehe

@e_da said...

leya.. tunggu 2 tahun kot tuk dapat gegirl plak.. hehhe aminnn

siti doa2kan kami dpt gegirl lak next anak ya.. aminnn

izan.. sekali sekala je.. hihi

@e_da said...

This comment has been removed by the author.

Ibu Alia Kaiyisah said...

Alahai Mika, ayu je pakai gown ni. kalau buh headband sekali sure org ingat Mika ni gegirl taw!.

eii. takpe. suh mama Mika plan utk baby gegirl plak pasni eh. ;)

nUR_rOsALiNdA said...

aiyooooo~ hehehehe~
pasni leh la baby girl lak kak

Cik Puan*PIE said...

hahaha..sian mika. apelah mama dia nk sgt bby gurl kot ni...tp nmpk cute jgk kan..

@e_da said...

ibu alia.. haha kalau buh headband sure nampak lg girl... doakan next girl lak ya...


rosalinda... amin... akak doakan tuk awak gak...

haja.... cute gak dia pakai gown tp takmau pakai lama2 kang auww plak.. hihi

@e_da said...

ibu alia.. haha kalau buh headband sure nampak lg girl... doakan next girl lak ya...


rosalinda... amin... akak doakan tuk awak gak...

haja.... cute gak dia pakai gown tp takmau pakai lama2 kang auww plak.. hihi

isya said...

hahahhaha ingatkn "kembar" mika td...
;p

Diamilikku said...

eida sayang..jgn duk buat selalu...satgi bila besar mika cenderung ke arah tu pulak..nauzubillah.....nih pesan dari org2 tua la....*jgn terasa pulak kak su cakap ni*

@e_da said...

isya kalau twin lelaki pompuan pun best kan...


kak su.. tu la pasalnya kena marah ngan abah.. haha tak buat lg dah .. anakku tulen lelaki.. hehehhe

Zaidah said...

nampaknyer memang eida nak anak pompuanlah...kita doakan sesama semoga dapat jugak anak pompuan nanti...tapi still comelmika pakai gaun tu...dah hilang ansom...jadik ayu plak..

@e_da said...

zaidah terima kasih doakan saya.. kalau ada sepasan nti tentu seronok.. ehheh

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah